Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010
Οι διαχειριστές του OFI-Creta-News Blogspot, νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστούμε θερμά τον Νικo τον Μαχλα για τις φοβέρες προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.
Δυστυχώς περισσυ το καλοκαίρι στο Δ.Σ. της ομάδας μας μπήκαν άνθρωποι οι οποίοι απόδειξαν πως στα δύσκολα τα παρατάνε, έχουν μείνει 2-3 άτομα από ολόκληρο το Δ.Σ. της ομάδας να "παλεύουν" καθημερινά για να διασωθεί η ομάδα.

Παρακαλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να σπεύσει να αγοράσει εισιτήρια διαρκειας , ο Μαχλας έχει καταβάλει απίστευτες προσπάθειες για να ενισχυση την ομάδα σημαντικά , δυστυχώς ο Νίκος , το αγαπημένο παιδί της ομάδας δεν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος μονος του , βγαίναμε στους δρόμους χιλιάδες άνθρωποι που είστε όλοι? αγοράστε διαρκείας και δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας στην ομάδα!
Υ.Γ.4 Κύριε πρώην Πρόεδρε .. ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας στην ομάδα ...όμως ο καπετάνιος στην φορτούνα φαίνεται....
Υ.Γ.44 Κύριοι επιχειρηματίες,πολιτικοί,φίλαθλοι : ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ , Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο