Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010
Με σκορ 3-0 (ημίχρονο 1-0) ο ΟΦΗ κέρδισε σε φιλικό ματς που έγινε στο ΒΑΚ τον ΠΑΟΚ.
Στο πρώτο μέρος μόλις στο 6 οι Ζορμπάς, Γκουέϊ άλλαξαν τη μπάλα από αριστερά, τελικός αποδέκτης μέσα στη περιοχή ο έγχρωμος φορ του ΟΦΗ ο οποίος με σουτ πέτυχε το 1-0.
Στο Β μέρος ο Σοϊλέδης έβγαλε έξοχη σέντρα από αριστερά και ο Βλόνταρτσικ με γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0. (79).
ΕΠΤΑ λεπτά αργότερα οι Βλόνταρτσικ, Μανούσος έπαιξαν το ένα-δύο ο Πολωνός με υπέροχη πάσα έβγαλε τον νεαρό επιθετικό μόνο με τον τερματοφύλακα και βραχύσωμος φορ δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να πέτυχει το 3-0.
Ο Βλόνταρτσικ στο 66 με σουτ μέσα από την περιοχή έστιελε τη μπάλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι. 

ΟΦΗ : Βεζυρίδης (46 Μπαρτζώκας), Κιάσσος, Πίτσος (58 Μονιάκης), Μπερτίν (58΄Ζαχαράκης), Ψωμάς (58΄Χαριτωνίδης), Λιαπάκης (58 Καρακατσάνης), Βερόν (68 Νικλιτσιώτης), Αγρίτης(58΄Μπούρμπος), Γκουεϊ (58 Μανούσος), Ζορμπάς(58΄Σοιλέδης), Γιακούμπου(Βλόνταρτσικ)

ΠΑΟΚ : Γεωργίου, Μπινιχάκης (80 Μιαούλης)), Μαρκάκης, Κάββαλος, Μακατουνάκης, Πουλάκης (71΄Ζαμπετάκης), Σταθόγλου (80 Μαθιουδάκης), Μαμουλάκης, Ρηγάκης (76 Θεοδωράκης), Καρβελάς (20 λ.τ. Οικονόμου), Κουράκης.
-Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιάννης Χατζηνικολάου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα δήλωσε: Περίμενα περισσότερη πίεση και πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Στο Β μέρος βελτιωθήκαμε όμως δεν φθάσαμε στο επίπεδο που θέλω και προβλέπουν οι δυνατότητες μας. Πρέπει να δουλέψουμε σε ορισμένα θέματα που έχουν σχέση με την αμυντική και επιθετική τακτική που θέλω να ακολουθούμε. Οι νέοι παίκτες μας πρέπει να εναρμονισθούν με αυτά που ζητάμε. Όπως γίνεται κατανοητό είναι θέμα χρόνου να φθάσουν στο επιπέδο που απαιτούν οι απαιτήσεις της ομάδας μας. Φυσικά περίμενα πολύ περισσότερα από την ομάδα του Α μέρους. Επρεπε να είχαμε καλύτερο ρυθμό.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο