Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010
Να, λοιπόν που ο ΟΦΗ ξεκινάει νέα προσπάθεια φτιάχνοντας τρίτη ή τέταρτη διοίκηση από πέρυσι το καλοκαίρι όταν ξεκίνησε η… ανοικοδόμηση του συλλόγου. Και ποιοι μπήκαν στο συμβούλιο; Κανένας εφοπλιστής, κανένας «λεφτάς», κανένας «τρελός» που να έχει λεφτά και να τα χαρίσει στον ΟΦΗ. Ανέκδοτο το τελευταίο αυτήν την εποχή. Όλοι τους όμως έχουν διαφορετική τρέλα. Όχι αυτήν των χρημάτων αλλά της αγάπης τους για τον ΟΦΗ. Ο Μαχλάς πάλεψε τόσο καιρό για να δημιουργήσει το καλύτερο ρόστερ στην Β΄ Εθνική. Ο Μιχαλόπουλος....
έδινε μάχες στα δικαστήρια της Αθήνας για να σώσει τον ΟΦΗ από προσφυγές και άδικες κατάρες του παρελθόντος. Ο Ξημέρης χτυπούσε την μια πόρτα μετά την άλλη για να βρει ανθρώπους που να θέλουν να ασχοληθούν με τον ΟΦΗ. Υπάρχουν ανθρώποι που αγαπούν την ομάδα και δεν το κρύβουν. Υπάρχουν ανθρώποι που όπως είπαν την Παρασκευή λεφτά δεν έχουν, διαθέτουν όμως μπόλικη αγάπη για τον ΟΦΗ. Ο Τσακαλάκης πήγε στο ΒΑΚ, χτύπησε την πόρτα και μπήκε μέσα. Έτσι, απλά. Τέτοιους παράγοντες θέλει ο ΟΦΗ. Που μπορεί να μην έχουν λεφτά, πολλά για να είναι επενδυτές όμως τα συναισθήματα τους και η αγάπη τους για τον ΟΦΗ είναι τέτοια που θα τους κάνει να τρέξουν αδιάκοπα. Να μην κοιμηθούν μέρα νύχτα, μέχρι να καταφέρουν κάτι. Ο ΟΦΗ έβγαλε νέο συμβούλιο, ισχυρό από πλευράς ανθρώπων με διάθεση να βοηθήσουν. Και σε τέτοιες περιπτώσεις όταν όλοι σκέφτονται το συμφέρον της ομάδας και μόνο αυτό μπορούν να κάνουν θαύματα.

ΥΓ: Ας αφήσουν κάποιοι έξω τις μικροπρέπειες και ας βοηθήσουν. Ο ΟΦΗ τους αντέχει όλους. Χωρίς μίση και πάθη. Αυτή η ομάδα το μόνο που θέλει είναι αγάπη και φροντίδα. Ακόμα είναι ένα μικρό παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα. Όχι λοιπόν μισσαλοδοξίες και λοιπές… εγωιστικές τάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να τον πληγώνουν.
Επιμελεια αρθρου : Μανωλης Σαρρης

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο