Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Το "διπλό" στη Νίκαια ήταν πραγματικό... "φάρμακο" για τον ΟΦΗ που βλέπει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.



Σίγουρα, η πρώτη νίκη του ΟΦΗ δεν μπορεί να χρεωθεί... αποκλειστικά στον Αναστόπουλο που έβαλε πάντως το χέρακι του για να φύγει ο ΟΦΗ με το "διπλό" από τη Νίκαια. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που έχανε από τον Ιωνικό.


Όμως, όπως και να έχει το εκτός έδρας τρίποντο δίνει έναν διαφορετικό αέρα στην ομάδα που πλέον βλέπει πιο αισιόδοξα την συνέχεια του πρωταθλήματος. ΟΑναστόπουλος, τι έκανε και ο ΟΦΗ εμφανίστηκε διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια;

Αρχικά ζητούσε από τον ΟΦΗ να παίζει φουλ επίθεση. Ο"Ανάστο" καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν σταμάτησε να φωνάζει στους παίκτες του να βγαίνουν μπροστά. Δεν σταμάτησε να τους λέει ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους Νικαιώτες.

Ο Αναστόπουλος έκανε το απλό, ορθολογιστικό. Κατέβασε μια ομάδα ζητώντας τα απλά πράγματα. Επίθεση, επίθεση, επίθεση. Έδωσε τα ηνία της ομάδας στον Ουκάρπου είχε το μυαλό του στην οργάνωση του ΟΦΗ και άφησε πίσω του, "σκυλιά", τους Κάλαϊτζιτς - Λιαπάκη να τρέχουν και να καλύπτουν χώρους και ότι κενό δημιουργούνταν στο κέντρο.

Παράλληλα, έδωσε απόλυτη ελευθερία κινήσεων τουςΓιακούμπου - Αγρίτη που έχοντας μπροστά τους, τουςΚωνσταντινίδη - Μελαμπιανάκη τους τρέλαναν στο τρέξιμο ανοίγοντας χώρους για τον Γκουεί.

Ο Ιβοριανός επιθετικός έδειξε και χθες την εκτελεστική δεινότητα που διαθέτει όπου στην μοναδική φάση που βρέθηκε αφύλαχτος, έκανε ένα φοβερό τελείωμα δίνοντας στον ΟΦΗ τη νίκη-χρυσάφι.

Τα γκολ του ΟΦΗ στη Νίκαια:


Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο