Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010
Ενθουσιασμός επικρατεί στο Ηράκλειο, όχι μόνο για την (πολύ σημαντική από βαθμολογικής άποψης) εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού, αλλά -κυρίως- για την εμφάνιση της ομάδας, η οποία μετά από αρκετό καιρό θύμισε σε όλους αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σαφώς μεγάλο μερίδιο σε αυτή την εικόνα των «μελανόλευκων» πιστώνεται στον Νίκο Αναστόπουλο. Ο «μουστάκιας» κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, καταφέρνοντας να πάρει από τους παίκτες περισσότερα πράγματα σε σχέση με αυτά που μπόρεσε ο προκάτοχος του Γιάννης Χατζηνικολάου.


«Επίθεση, επίθεση, επίθεση!»

Τι είναι όμως αυτό που διαφοροποίησε τον ΟΦΗ σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια πρωταθλήματος; Ο «Αναστό» καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν σταμάτησε να φωνάζεις τους παίκτες του λέγοντας τους ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους Νικαιώτες, ενώ παράλληλα ζητούσε επίμονα φουλ επίθεση από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Αγωνιστικά, οι αλλαγές που έκανε και το σχήμα που κατέβασε ήταν στα πλαίσιο της λογικής, πράγματα που εδώ και καιρό «φώναζαν» ότι έπρεπε να γίνουν. Αρχικά ο Αναστόπουλος έδωσε ελεύθερο ρόλο στον Ουκάρ, ο οποίος ανέλαβε πλήρως το κομμάτι της οργάνωσης, αφήνοντας πιο πίσω του σε ανασταλτικό ρόλο τους Κάλαϊτζιτς – Λιαπάκη που κάλυπταν άριστα ότι κενά δημιουργούνταν στο κέντρο.

Έτσι οι Γιακούμπου και Αγρίτης απολάμβαναν πλήρη ελευθερία κινήσεων, κάτι που έδινε την ευκαιρία στους Κωνσταντινίδη και Μελαμπιανάκη να κάνουν τρεξίματα, δημιουργώντας χώρους στον πάντα πολύ επικίνδυνο Γκουεΐ. Φυσικά ο Ιβοριανός έδειξε και πάλι την εκτελεστική του δεινότητα, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί παίκτη-κλειδί για τους Κρητικούς.

Φέρνει Ντιμόφσκι ο «Αναστό»

Στο μεταξύ, ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι αποφασισμένος να στελεχώσει το τεχνικό τιμ της ομάδος, με τους ανθρώπους που θεωρεί ότι είναι οι κατάλληλοι στις εκάστοτε θέσεις. Έτσι λοιπόν, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Χανιωτάκη, ο Νίκος Αναστόπουλος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων του ΑΟΤ, Λιούπτσο Ντιμόφσκι, τον οποίο θεωρεί ιδανικό για τη συγκεκριμένη θέση...

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο