Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010
Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, επιβάλαμε την ανωτερότητα μας στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι δίκαια πήραμε τη νίκη.Η παραπάνω άποψη ανήκει στο μέσο του ΟΦΗ Μανόλη Λιαπάκη, ο οποίος κατά γενική ομολογία ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ιωνικό.





»Γενικά ήταν ένα πολύ καλό ματς, δήλωσε ο Μανόλης Λιαπάκης, που ικανοποίησε τους φιλάθλους που ήσαν στο γήπεδο. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και πήραμε τους 3 βαθμούς. Ακόμη και όταν ο Ιωνικός προηγήθηκε στο σκορ κανείς από μας δεν πίστεψε ότι ήταν δυνατόν να φύγουμε από το γήπεδο με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Σίγουρα ήταν ευνοϊκό για μας που στα επόμενα δευτερόλεπτα καταφέραμε να κάνουμε το 1-1. Όμως να είστε σίγουροι ότι κι αυτό να μην συνέβαινε εμείς θα είχαμε άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ξέραμε όλοι μας ότι έπρεπε πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη γιατί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν μας ευνοούσε. Όλα τα παιδιά αγωνισθήκαμε με στόχο να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Τίποτε άλλο δεν υπήρχε στο μυαλό μας.»
Ερ.: Στο Β μέρος ο Ιωνικός παρουσίασε καλύτερο θέαμα από σας;
Απάν.: Αυτό είναι φυσιολογικό. Οι αντίπαλοι μας ήσαν πίσω στο σκορ. Ηθελαν να ισοφαρίσουν. Εμείς από την άλλη μεριά αγωνισθήκαμε με γνώμονα πως θα πάρουμε τη νίκη. Ας μην ξεχνάμε ότι σε δύο ματς με την Βέροια εκτός και την Καλλιθέα στο Ηράκλειο εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα, όμως δεν πήραμε τη νίκη που δικαιούμαστε. Χθες, όπως σας είπα και πιο πάνω εμείς είχαμε μια σκέψη στο μυαλό μας: Πως θα φύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο με τους 3 βαθμούς. Αυτό έγινε και η προσπάθεια μας φυσικά και είναι επιτυχημένη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως όταν κάνεις πρωταθλητισμό αυτό που μετράει είναι να μπορείς να υλοποιείς στο στόχο που έχεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση για μας ο στόχος ήταν μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ερ.: Σας επηρέασε η αλλαγή προπονητή;
Απάν.:
Πράγματι άλλαξε την ψυχολογία μας. Όμως όλοι που ήσαν στο γήπεδο διαπίστωσαν ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίσθηκαν θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη της ομάδας μας. Όπως ανέφερα και πιο πάνω έχουμε πεισμώσει πάρα πολύ από την ατυχία που είχαμε στους αγώνες με Βέροια και Καλλιθέα. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, όμως αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην επιτρέψουμε να συμβούν παρόμοια λάθη στα επόμενα ματς με πρώτο αυτό με το Διαγόρα.
Ερ: Πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Διαγόρα;
Απάν.:
Όπως σωστά έχει επισημάνει ο προπονητής μας κάθε αντίπαλος που αγωνίζεται με τον ΟΦΗ δίνει τα πάντα για να μας κερδίσει ή έστω να πάρει βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι από κάθε αντίπαλο για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα του Σαββάτου εξαρτάται πρώτα από τη δική μας απόδοση.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο