Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010
Παρελθόν αποτελεί από το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ ο Κώστας Χανιωτάκης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα μιλώντας με το Νίκο Μαχλά. Μάλιστα χθες δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα, παραμένοντας στο Ηράκλειο.

Αξίζει να αναφέρουμε, προλαβαίνοντας κακοπροαίρετες φήμες, ότι η αποχώρηση του από τον ΟΦΗ δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην διεθνής γκολκίπερ είχε πάρει την απόφαση του εδώ και αρκετό καιρό να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός λόγος που πήρε αυτήν την απόφαση είναι ότι θέλει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή καθώς έχει και δίπλωμα προπονητή ΟΥΕΦΑ Α' και ουσιαστικά επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα καριέρα.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, ήδη στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί και στην διοίκηση της ομάδας έχουν στο μυαλό τους κάποια ονόματα για να αναλάβουν καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων.
Εμείς σαν OFI-Creta-news.gr θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Χανιωτάκη και ότι καλύτερο στην νέα του καριέρα ως προπονητής. 
πηγη ειδησης: www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο