Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010
Πέρασαν σχεδόν 40 ημέρες από τότε που ξεκίνησε ο ΟΦΗ την φετινή του περιπέτεια στο πρωτάθλημα και όμως… πόσο πίσω του έχει αφήσει εκείνη την εμφάνιση-τραγωδία στην Βέροια.

Γιατί άλλο… Βέροια και άλλο… Τρίκαλα. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση την μια με την άλλη. Πολύ καλύτερη ομάδα τα Τρίκαλα από την Βέροια που είχε για φορ τον Λαναρή που ίσως και εγώ ακόμα να τον περνούσα στο σπρίντ.


Όμως, μην μπερδεύεστε. Δεν θέλω να σας μιλήσω ούτε για την μια ούτε για την άλλη ομάδα. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι άλλο ΟΦΗ είδα εγώ στην Βέροια και άλλο ΟΦΗ είδα στα Τρίκαλα.

Δεν είναι μόνο η διαφορά που βλέπω στο κομμάτι της τακτικής διακρίνοντας σημαντικές διαφορές με τον ΟΦΗ της πρεμιέρας. Στα Τρίκαλα είδα μια ομάδα διαβασμένη και πολύ πιο έτοιμη και «ψαγμένη» για το τι ήθελε να πάρει.

Ο Αναστόπουλος έχει δώσει στον ΟΦΗ μια αγωνιστική «ταυτότητα» που όποιος είδε το χθεσινό παιχνίδι διέκρινε μια ομάδα και 11 παίκτες που ήξεραν τι ήθελαν και το κυριότερο πως να το πάρουν.

Εκτός όμως από την διαφορά που έχει κάνει ο προπονητής του, μεγάλη διαφορά διέκρινα στην διάθεση και τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών. Επιθετικοί να μαρκάρουν σαν μπακ όπως ο Αγρίτης και ο Γιακούμπου, αμυντικοί να «μασάνε» σίδερα και να διεκδικούν κάθε μπαλιά.

Μια ομάδα εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτήν της 13ης Σεπτεμβρίου που στέλνει για το μέλλον όχι μόνο αισιόδοξα μηνύματα αλλά πολύ περισσότερο «φωνάζει″ ότι ο ΟΦΗ είναι πλέον εδώ…
Αρθρογράφος: Μανώλης Σαρρης

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο