Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010
Ο Μανόλης Λιαπάκης ακολούθησε σήμερα το δεύτερο μέρος του προγράμματος και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο. 
Ο μέσος του ΟΦΗ δεν πήρε μέρος στο πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης, που αφιερώθηκε σε πολλά σπρίντ με στόχο την βελτίωση της αντοχής στη ταχύτητα. 
Κάτω από τις οδηγίες του κ. Ανδρέα Σκέντζου ο Λιαπάκης εκτέλεσε πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο με στόχο την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης. 
Ο Λιαπάκης συμμετείχε στο δεύτερο μέρος
της σημερινής προπόνησης που αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα. 
Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Ν. Αναστόπουλος έκανε αρκετές «παρατηρήσεις» στους παίκτες του στο τομέα της τακτικής. 
-Ο Πίτσος και σήμερα γυμνάσθηκε μόνος του. Το πρόγραμμα που ακολούθησε ο αμυντικός του ΟΦΗ είχε στόχο την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης. 
-ΕΠΙΣΗΣ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Περογαμβράκης. 
-Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 4 μ.μ. Με προπόνηση που θα γίνει το πρωί (11:30) της Παρασκευής θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου. 

Αύριο συνάντηση με τα ΜΜΕ 
-ΑΥΡΙΟ στις 3 μ.μ. στο κανονικό γήπεδο του ΟΦΗ που είναι στα Καμίνια ο κ. Νίκος Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. 

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια 
-ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Λεβαδειακός. Οι τιμές είναι: 
-ΘΥΡΑ 1: 10 ευρώ 
-ΘΥΡΑ 8: 20 ευρώ 
-ΘΥΡΑ 4,5: 15 ευρώ 
ΟΙ φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στην οδό Καντάνου (δίπλα από την Θύρα 9 του γηπέδου του ΟΦΗ.) 

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο