Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Την μεγάλη δυναμική που έχει ο ΟΦΗ σαν σύλλογος εξέφρασε ο Δημήτρης Καραδολάμης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.


O φόργουορντ της Κρητικής ομάδας μιλώντας αρχικά για την πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής με αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς είπε ότι «εμείς με την δική μας απόδοση, κάναμε εύκολο το παιχνίδι».


Μιλώντας για τους 86 πόντους που δέχτηκε ο ΟΦΗ, ο Καραδολάμης στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι μια νέα ομάδα και ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης «η άμυνα μας δεν ήταν και ιδιαίτερα καλή όμως μην ξεχνάς ότι είμαστε μια νέα ομάδα που αποτελείται από οκτώ νέους παίκτες. Είμαστε ακόμα στην αρχή και ο ΟΦΗ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα. Πρωταρχικός στόχος είναι να παίξουμε άμυνα απέναντι σε τέσσερις με πέντε ομάδες, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μπορέσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Ο ΟΦΗ έχει στόχο να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, μέσα – έξω από την Κρήτη».

Όσον αφορά την δική του έλευση στην Κρήτη και τον ΟΦΗο Δημήτρης Καραδολάμης τόνισε ότι αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος «έκανα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, με πολύ κόσμο που ακολουθεί την ομάδα παντού, εντός και εκτός Κρήτης. Μέσα από την πρώτη κουβέντα που έκανα τόσο με τον πρόεδρο όσο και με τον προπονητή, αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο ΟΦΗ δεν έχει στόχο μόνο την άνοδο στην Α2 αλλά να φτάσει και στην Α1».

Τέλος αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα εξέφρασε την πίστη του για την επίτευξη του στόχου της ανόδου «σε αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν φαβορί. Πρέπει να κοιτάζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και να παλέψουμε όλους τους αγώνες. Να κερδίσουμε και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Ήρθα στον ΟΦΗ επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την άνοδο για την Α2. Η δυναμική του ΟΦΗ είναι για την Α1».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο