Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Το ποσό των 10.000 ευρώ μοιράστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για τη νίκη στα Τρίκαλα. Έμφαση στο πρέσινγκ.


Ακόμα καλύτερο γίνεται το κλίμα στον ΟΦΗ εν όψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό καθώς την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί ο Νίκος Μαχλάς για τη νίκη στην Θεσσαλία.

Έτσι, ο πρόεδρος του ΟΦΗ φρόντισε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ηθικό των παικτών του ΟΦΗ για την "μάχη" του Σαββάτου όπου στις τάξεις της ομάδας το βλέπουν σαν ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ήδη, όπως αναφέραμε και χθες ο Νίκος Αναστόπουλοςμιλώντας στους παίκτες του χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ως το "παιχνίδι που κρίνει την κατηγορία". 

Ο 52χρονος τεχνικός έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην προπόνηση της Τετάρτης στο πρέσινγκ δούλεψε με τους παίκτες για αρκετή ώρα πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Ο Αναστόπουλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να πιέζουν ψηλά και ιδιαίτερα οι επιθετικοί ενώ από τους μέσους απαιτούσε να καλύπτουν σωστά τους χώρους ώστε να μην αφήσουν τους χαφ του Λεβαδειακού να παίρνουν την μπάλα και να γίνονται επικίνδυνοι, ιδιαίτερα ο Μπάρκογλου.Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο