Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ιωνικού γυμνάστηκαν το απόγευμα  στο γήπεδο  της Λεωφόρου. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Σπυριδάκης ο οποίος ακολούθησε  πρόγραμμα θεραπείας για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό  γαστροκνήμιο. Απο κει και πέρα η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα συνεχιστεί με προπόνηση το πρωί στη Νεάπολη (10.00).

Εισιτήρια μέχρι το Σάββατο
Μέχρι και το Σάββατο θα έχουν τη δυνατότητα οι οπαδοί του Ιωνικού να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, καθώς την Κυριακή, ημέρα του αγώνα με τον ΟΦΗ, δεν θα διατίθενται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός : «Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται στο γκισέ του γηπέδου της Νεάπολης, επί της Λεωφόρου Λαμπράκη, την Παρασκευή από 15.00 έως 20.00 και το Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 18.00 το απόγευμα. Σημειώνουμε ότι ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας την Κυριακή».

Συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Κωνσταντινίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του...:
Για  την άποψη του μέχρι τώρα για την πορεία της ομάδας: "Εχουμε διανύσει ήδη τρεις αγωνιστικές και μπορώ να πώ ότι βελτιωνόμαστε απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Μαθαίνουμε σιγά-σιγά ο ένας το  παιχνίδι του άλλου και προσπαθούμε να αντιληφθούμε αυτά που θέλει ο προπονητής απο εμας. Θεωρώ ότι γρήγορα θα  βρούμε την ταυτότητα μας σαν ομάδα και βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε  πιο αργά την προετοιμασία μας, κάτι που είναι ντεζαβαντάζ.
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ :  Ο ΟΦΗ  είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, ωστόσο και ο Ιωνικός  είναι ομάδα με τεράστιο ειδικόςβάρος και βαριά φανέλα. Εμείς ξέρουμε κάτι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Με όποιον και να παίζουμε μέσα στην έδρα μας πρέπει να κερδίζουμε. Η έδρα  είναι ένα μεγάλο μας όπλο και για να πετύχουμε τους στόχους μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.Σε αυτή την κατηγορία  η έδρα είναι τεράστιος παράγοντας για την επιτυχία. 
Για τον στόχο της ομάδας: "Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και απο κεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει ευπρόσδεκτο."
Για το ειδικό βάρος τηυς φανέλας: Το είπα και πρίν. Παίζοντας ως αντίπαλος  ,αλλά και τώρα σαν παίκτης του Ιωνικού μπορώ να καταλάβω το μέγεθος αυτού του συλλόγου ,που αξίζει να είναι στην μεγάλη κατηγορία.  Μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν στο φιλικό στην  Μάνδρα ή στο Κερατσίνι είδα τόσο πολύ κόσμο να είναι κοντά μας. 
Για τον κόσμο: Ο κόσμος είναι πάντα μία μεγάλη βοήθεια, για τους παίκτες. Το γεμάτο γήπεδο είναι ότι σημαντικότερο για τους παίκτες..Οταν αγαπάς την ομάδα σου πρέπει και τις καλές και στις κακές στιγμές να είναι κοντά . Αυτό θέλουμε και εμείς .Την πολύτιμ η βοήθεια των οπαδών μας που ξέρουμε ότι μπορούν να δημιουργήσουν μία απόλυτα "καυτή" ατμόσφαιρα. 
Πηγη: Omilitis.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο