Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Για τέσσερις ώρες οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν στο ΒΑΚ κάνοντας εντατικά μαθήματα. Εκτός μένει οριστικά ο Ουκάρ.


Όπως συνηθίζει ο Νίκος Αναστόπουλος, χώρισε σήμερα τους παίκτες του σε δύο γκρουπ δουλεύοντας μαζί τους σε ξεχωριστές ομάδες με τους μέσους και τους επιθετικούς. Παρ' όλα αυτά, όλη αυτή η διαδικασία διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες με αποτέλεσμα ο Αναστόπουλος να δώσει μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής.


Ο 52χρονος τεχνικός δεν έδειξε τα πλάνα του για την 11αδα ωστόσο φρόντισε να κάνει γνωστά κάποια από τα σχέδια του για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Δόξα Δράμας. 

Όπως ένα από τα σχέδια του είναι και η κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας όπου δεν αποκλείεται να δούμε την επιλογή του Αναστόπουλου στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τονΟλυμπιακό Βόλου. Δηλαδή, τον Κιάσσο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μπούρμπο στο αριστερό.

Από εκεί και πέρα, τα ευχάριστα νέα για τον τεχνικό του ΟΦΗήταν η επιστροφή των Ψωμά, Γκουεί στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων θέτοντας τους εαυτούς τους στην διάθεση του προπονητή τους.

Αντιθέτως, ο Κένταλ Ουκάρ μένει εκτός από το παιχνίδι με τους Δραμινούς αφού τόσο ο ίδιος δεν είναι έτοιμος 100% αλλά και ο Αναστόπουλος δεν θέλει να ρισκάρει έναν ενδεχόμενο, νέο, τραυματισμό.
Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο