Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος κάνοντας λόγο για τον κανόνα ζωής.


Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ότι το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας θα αντιμετωπιστεί όπως και τα προηγούμενα δηλαδή με σοβαρότητα και κρισιμότητα. 

«Μετά την αναγκαστική διακοπή επανερχόμαστε για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε την Δευτέρα. Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό με την ίδια σοβαρότητα και κρισιμότητα όπως κάθε παιχνίδι. Και σε κάθε παιχνίδι στοχεύουμε στη νίκη και μόνο στη νίκη. Ειδικά στην έδρα μας. Όπως έχω τονίσει κατ' επανάληψη όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αν εσύ είσαι σοβαρός, πειθαρχημένος δεν θα έχεις τότε πρόβλημα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, εμείς στο διάστημα που δεν είχαμε παιχνίδι πρωταθλήματος, δουλέψαμε κάποια πράγματα που είχαμε ανάγκη και την Δευτέρα, έτοιμοι για το παιχνίδι» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νίκου Αναστόπουλου που αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει εν όψει Δόξας. Πέραν του Ουκάρ, κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Γκουεί – Ψωμάς που θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν μπορούν να υπολογίζονται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου

Για την Δόξα Δράμας: «Η Δόξα είναι μια καλή ομάδα, άλλο στυλ παιχνιδιού έχει όταν παίζει εντός Δράμας και άλλο εκτός. Εμείς κοιτάζουμε παντα την δική μας ομάδα και πως θα είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές».

Για την παρουσία του ΟΦΗ στην πρώτη δυάδα: «Είναι κανόνας στην ζωή, εύκολα πας ψηλά και το δύσκολο είναι να κρατηθείς εκεί. Εμείς από την στιγμή που πήγαμε εκεί, είναι αυτονόητο ότι αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την δική του υπόθεση: «Είναι ένα θέμα που αφορά εμένα και την Καλλιθέα και ο ΟΦΗ δεν έχει καμία συνέπεια. Είναι θέμα που η ΠΑΕ ΟΦΗ που είναι μια σοβαρή εταιρεία και εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι ξανά».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Από την αρχη που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, υπήρχαν ομάδες που είχαν τον πρώτο λόγο. Ο ΟΦΗ, τα Γιάννενα, ο Πανθρακικός, ο Λεβαδειακός και ο Παναιτωλικός είναι αυτές οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και αυτό φαίνεται μέχρι τώρα. Όμως αυτό δεν με ενδιαφέρει, εμείς κοιτάζουμε το δικό μας σπίτι και την ομάδα μας».
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο