Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει ο ΟΦΗ που ήδη έχει δείξει από την αρχή ότι φέτος τρέχει με 100 στην Β' Εθνική.


Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου έδωσαν ακόμα ένα σόου στο φετινό πρωτάθλημα συντρίβοντας το Αιγάλεω με 102-84, ένα σκορ που έδειξε για ακόμα μια φορά ότι ο φετινός ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Πολύ περισσότερο η χθεσινή νίκη του ΟΦΗ ήρθε με τόσο εμφατικό τρόπο που ανάγκασε τον κόσμο που βρέθηκε στο ΒΑΚ αν και ήταν "ψυχρός" στην αρχή του παιχνιδιού να πάρει φόρα και αυτός στην συνέχεια κάνοντας τον Λευτέρη Καλογήρου να υποκλιθεί στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου.

Όσον αφορά τις επιδόσεις του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα μετρούν από μόνα τους. Ήδη, έχουν ρίξει τρεις 100αρες - 103-80 την Καλαμαριά, 113-119 στην Λευκάδα και 102-84 με το Αιγάλεω έχοντας πετύχει συνολικά 402 πόντους - επίδοση που τον φέρνει στην πρώτη θέση της Β' Εθνικής.

Ο φετινός ΟΦΗ δημιουργώντας συνεχόμενα σερί φανερώνει και την δυναμική του όπου τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχει εμφανιστεί κάποια ομάδα στην κατηγορία που να είναι τόσο παραγωγική και παράλληλα να παίζει τόσο όμορφο μπάσκετ.
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο