Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010
Μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης, άπαντες στον ΟΦΗ περιμένουν πως και πως την ώρα που θα μπουν την Δευτέρα στο "Γεντί Κουλέ".

Μπορεί στην Κρητική ομάδα να σκέφτονται πως και πως την υπόθεση του Λεβαδειακού, που ουσιαστικά αυτή είναι που "καίει" τον σύλλογο, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Παρασκευή όπου θα εκδικαστεί η ένσταση του Λεβαδειακου ωστόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν ξεχνούν και το ματς με την Δόξα Δράμας.


Για αυτόν τον λόγο, ο Αναστόπουλος έκανε όλη την εβδομάδα... "φροντιστήριο" στους παίκτες του ότι πρέπει να είναι προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συζητώντας μεταξύ τους περιμένουν πως και πως να έρθει η Δευτέρα ανυπομονώντας για την αναμέτρηση που ενδεχομένως θα φέρει την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην κορυφή, αναλόγως με το τι θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννενα στην Καλλιθέα.

Όσον αφορά την 11αδα του αγώνα, ο "Αναστό" δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά του μέχρι χθες όπου άφησε να φανούν κάποιες σκέψεις του για το παιχνίδι με τους Δραμινούς. Από την στιγμή που ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει αποφασίσει να αφήσει εκτός τον Ουκάρ ώστε να μην τον πιέσει περισσότερο, την θέση του στην μεσαία γραμμή διεκδικούν Λιαπάκης και Κατσικογιάννης καθώς και οι δύο έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στην Φυλή απέναντι στον Θρασύβουλο.

Στην βασική 11αδα επιστρέφει και ο Μηνάς Πίτσος που θα πάρει την θέση του Μανώλη Μονιάκη καθώς ο τελευταίος είναι τιμωρημένος. Δεξιά θα παραμείνει ο Χρήστος Μπούρμπος ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ψωμάς - Μπερτίν.

Τέλος, δεν αλλάζει κάτι στην επίθεση, δεξιά θα παραμείνει ο Αγρίτης, αριστερά ο Γιακούμπου και στην κορυφή ο Γκουεί.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο