Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010
Την ήττα με 1-3 γνώρισε η ομάδα Νέων του ΟΦΗ από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πανθρακικό, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων της Footbal League. Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του ΟΦΗ η οποία κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με τον Καρδαμίτση στο 13΄ με σουτ, μετά από φάουλ του Ζαχαράκη και άστοχη απόκρουση της άμυνας του Πανθρακικού. Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, παίχτηκε παιχνίδι κέντρου - σε αυτό σύνέβαλε και ο ισχυρός άνεμος που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαριστών.  Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ανοικτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.


Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον Καρδαμίτση (55΄, 80΄), Σκουτέλη (58΄) και Κολλιακουδάκη (64΄).

Στον αντίποδα, από σημαντικά αμυντικά λάθη, δέχθηκε τρία τέρματα με συνέπεια να μην καταφέρει να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Τα γκολ του Πανθρακικού πέτυχαν οι Γωνιάδης (60΄) με σουτ, Τοπλάρι (69΄) με πέναλτυ που παραχώρησε ο Γιαγκιόζης και Βασιλακάκης (83΄) με κεφαλιά μετά από φάουλ του Μουστάκα.Κίτρινη κάρτα δέχθηκαν οι Σκουτέλης και Γιαγκιόζης από τον ΟΦΗ και οι Βοσνακίδης και Τοπλάρι από τον Πανθρακικό. Άριστη η διαιτησία του κ. Χαραλαμπάκη και των βοηθών του Μαυρουδή και Θέμελη, όλοι του Συνδέσμου Ηρακλείου.
 
ΟΦΗ (Γιώργος Καβουσανός): Λυράκης (37΄ λ.τ. Γιαγκιόζης), Κουκάκης, Μπολάκης, Ζαχαράκης, Απτσιαούρι, Ντελία, Σκουτέλης, Δουκιαντζάκης (46΄λ.τ. Τσικουδάκης), Καρδαμίτσης, Κολλιακουδάκης, Νύκταρης Ν.
Πανθρακικός (Νικ. Ιωσηφίδης): Ταΐρης, Σταματέρης, Καρανικόλαος, Βοσνακίδης, Καρτσάμπας (90΄ Λειβαδιώτης), Σταματόπουλος, Μουστάκας, Γιαννακιτσίδης, Βασιλακάκης (86΄Γεωργιάδης), Τοπλάρι (90΄ Σιδηρόπουλος), Γωνιάδης

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο