Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Α2 μπάσκετ είναι ο στόχος που έθεσαν από την πρώτη κιόλας προπόνηση της ομάδας διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.
Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου,τα νέα πρόσωπα ήταν πολλά,ενδεικτικό της ανανεωμένης ομάδας που θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν  στον ΟΦΗ φέτος στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής. Αλέξης Τσακιρίδης,Ορέστης Ματενίδης, Δημήτρης Καραδολάμης, Μίλαν Ψάλτου, Κώστας Μπαλάφας, Ανδρέας Ξενάκης, Μάριος Σκαμνάκης και…προσεχώς ο νεαρός Μούρτος από τον Αρη,τον οποίο θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ΟΦΗ για να ολοκληρώσει τις φετινές μεταγραφες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης στην ομιλία του προς τους παίκτες  ήταν ξεκάθαρος για το στόχο της ομάδας.
«Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στην Α2 και μάλιστα σαν πρώτη» τους είπε και πρόσθεσε. «Δεν πρέπει να σας αγχώνει η πίεση.Ο ΟΦΗ είναι μεγάλο σωματείο και οι απαιτήσεις του υψηλές.Θα είμαστε δίπλά σας,αλλα θέλουμε και από εσάς να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό μέσα στο γήπεδο».
Στις δηλώσεις του ο κ.Ξημερης υπογράμμισε ότι «ξεκινάμε μια νέα χρονιά με μια ανανεωμένη ομάδα με στόχο την επιστροφή στην Α2.Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα όπου η οικονομική κατάσταση δεν είναι εύκολη.Εμεις κάναμε τον σχεδιασμό μας και με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε το στόχο.Θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς τους αρμόδιους του μπάσκετ και τον αθλητισμό,ότι αθλητισμός δεν είναι μόνο η Αθηνα.Αθλητισμός υπάρχει και στην περιφέρεια,αλλα και στην Κρήτη.Ας ευχηθούμε να μην δούμε όσα συνέβησαν πέρσι».
Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος τόνισε ότι «ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια και θέλουμε η ομάδα να ξαναγυρίσει στην Α2.Εχουμε 7 νέα παιδιά στην ομάδα και πάμε για μια ακόμη κινηση.Ανανεώσαμε την ομαδα,πήραμε νέα παιδιά που είναι καλοί αθλητές και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε θεαματικό μπάσκετ».

 Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ,ο Αλέξης Τσακιρίδης είπε : «Aισθάνομαι πολύ όμορφα,ο χώρος είναι πολύ οικείος σε μένα.Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και υγεία».Ο Μάριος Σκαμνάκης τόνισε ότι «χαίρομαι πολύ που επέστρεψα και στόχος μου είναι να αποδείξω ότι αξίζω».Ο Ορέστης Ματενίδης είπε «εύχομαι σε όλους καλή χρονιά.Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά και θα πετύχει τον στόχο της ανόδου».Ο Κώστας Μπαλάφας με την σειρά του τόνισε πως «η ομάδα έχει υψηλές φιλοδοξίες.Μας περιμένει πολλή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε πραγματικά.».Ο Δημήτρης Καραδολάμης είπε ότι «πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλα.Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετυχει τους στόχους της».Ο Ανδρέας Ξενάκης τόνισε με τη σειρά του,ότι : ο ΟΦΗ έχει πάντα υψηλούς στόχους.Υγεια σε όλους και τα υπόλοιπα στο γήπεδο».Τέλος ο Μιλαν Ψάλτου τόνισε και αυτός ότι «στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να ανέβει στην Α2 κατηγορία».
Πηγη: Cretalive

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο