Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 24 Αυγούστου 2010
Ο Μανώλης Βρέντζος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την κλήρωση του πρωταθλήματος κάνοντας έκκληση στον κόσμο για βοήθεια.

Παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας 
«θέλω να κάνω μια έκκληση στον κόσμο για να βοηθήσει. Ελπίζω ότι θα ανταποκριθεί στην προσπάθεια που κάνουμε και να μπορέσει να μας βοηθήσει με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Είναι ένα σημαντικό έσοδο για την ομάδα, αυτήν την στιγμή δεν έχει βγει η νέα διοίκηση. Όμως με την παρουσία των νέων παραγόντων που θα έρθουν στην ομάδα είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε σημαντική δουλειά».

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΦΗ τόνισε ότι ο λόγος που καθυστερεί η μεταγραφή του Γκουεί έχει να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες ανάμεσα στον παίκτη και τον Εθνικό Αστέρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Αν δεν προκύψει κάτι, ο Γκουεί θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ. Είναι θέμα μεταξύ του παίκτη και του Εθνικού Αστέρα καθώς εμείς έχουμε συμφωνήσει τόσο με τον ίδιο όσο και με την ομάδα».

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ πρόσθεσε λέγοντας «γίνεται αγώνας σε όλα τα επίπεδα και προσπαθούμε στο μέτρο του δυνατού ώστε να δυναμώσει η ομάδα. Υπάρχουν επαφές και σύντομα θα υπάρχουν νεότερα για την ενίσχυση της ομάδας».

Σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος σχολίασε «η κλήρωση σε βάθος χρόνου μπορεί να παίζει κάποιον ρόλο όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή στο νέο πρωτάθλημα. Μιλώντας θεωρητικά, το πρόγραμμα είναι βατό. Αν και ξεκινάμε εκτός έδρας, στην συνέχεια έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια και την τελευταία αγωνιστική παίζουμε στο Ηράκλειο».
πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο