Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 24 Αυγούστου 2010
Ο προπονητής της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε στο athleticradio.gr για την πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ο 42χρονος τεχνικός επέστρεψε φέτος στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά» που εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Παρ’ όλα αυτά όπως τονίζει και ο ίδιος μιλώντας στοathleticradio.gr «είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο για να γίνει σύνολο».

Όσον αφορά την πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ λέει ότι«όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ΟΦΗ. Όμως η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη για οποιαδήποτε ομάδα».


Αναλυτικά η συνέντευξη του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο athleticradio.gr:

Πως σας φαίνεται η πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ;
«Σίγουρα, η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη για όλες τις ομάδες – όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Θα γίνει ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων όπως είναι ο ΟΦΗ και η Βέροια. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και με ιστορία όποτε υπάρχουν και περισσότερες δυσκολίες».

Τον θέλατε για αντίπαλο στην πρώτη αγωνιστική;
«Δεν είχα πρόβλημα γιατί όλοι παίζουν με όλους. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Ποιοι είναι οι στόχοι της Βέροιας στο φετινό πρωτάθλημα;
«Πάνω από όλα θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα αρκετών χρόνων. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι 24 – 25 χρονών. Δεν θέλουμε να αλλάζουμε κάθε εξάμηνο 12 με 13 παίκτες όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα υπάρχει ένας αξιόλογος και δυναμικός πρόεδρος που θέλει να βλέπει ψηλά την Βέροια. Όμως πάνω από όλα θέλουμε να φτιάξουμε μια πραγματική ομάδα».

Πως κρίνετε τον ΟΦΗ από τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα;
«Ο ΟΦΗ έχει κάνει αξιόλογες μεταγραφές και έχει ενισχυθεί σημαντικά. Αυτή η ομάδα πρέπει να παίζει στην Σούπερ Λίγκα. Δεν είναι για αυτές τις κατηγορίες και είναι κρίμα που βρίσκεται στην Β΄ Εθνική. Έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να βρίσκεται ψηλά».

Πως βλέπετε το φετινό πρωτάθλημα;
«Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που θα ξεχωρίσουν αλλά από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο».

Ο ΟΦΗ έχει ενισχυθεί δίχως να χαλάσει τον «κορμό» που είχε πέρυσι. Αυτό είναι πλεονέκτημα για την ομάδα;
«Κοιτάξτε, σίγουρα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν μετρούν τα ονόματα, ούτε τα λεφτά. Σίγουρα είναι καλοί ποδοσφαιριστές, διαθέτουν εμπειρία και αυτό μετράει σημαντικά».

Τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ για να μπορέσει να πετύχει φέτος τον στόχο της ανόδου;
«Πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τα παιχνίδια που θεωρούνται εύκολα. Αν τα κερδίσει αυτά και δεν έχει απώλειες στην έδρα του που είναι ιδιαίτερα δυνατή τότε μπορεί να πάρει την άνοδο».

Τι περιμένετε από την Βέροια στο νέο πρωτάθλημα;
«Δείξαμε και στα φιλικά ότι παίζουμε και μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ο φίλαθλος που πληρώνει το εισιτήριο θα πρέπει να μένει ευχαριστημένος όταν θα φεύγει από το γήπεδο».

Θα είστε έτοιμοι στην πρεμιέρα;
«Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι. Η Βέροια είναι μια νέα ομάδα και πιστεύω ότι κανένας δεν είναι έτοιμος αυτήν την εποχή».
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο