Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 24 Αυγούστου 2010
Ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αποκάλυψε τι γίνεται με τις μεταγραφές των Μαρκ Γκουεί και Κένταλ Ουκάρ.

Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αστέρα μιλώντας στο Νίκο Μαρκάκη αποκάλυψε ότι οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει σε όλα για την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών και παράλληλα μίλησε για τις δύο περιπτώσεις, τι συμβαίνει ξεχωριστά.


Ο κύριος Παπαδόπουλος μιλώντας για την περίπτωση του Γκουεί αποκάλυψε ότι η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του οφείλεται σε μια διαφορά που υπάρχει από πέρυσι ανάμεσα στον Αφρικανό και τον Εθνικό Αστέρα.

Όσον αφορά τον Κένταλ Ουκάρ, το μέλος της διοίκησης του συλλόγου της Καισαριανής αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία με τον ΟΦΗ ωστόσο στον Εθνικό Αστέρα διστάζουν να προχωρήσουν στην παραχώρηση του επειδή είναι δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης του Γάλλου μέσου.

Παράλληλα ο Νίκος Παπαδόπουλος δείχνοντας σεβασμό στον ΟΦΗ αλλά και τους φιλάθλους του ζήτησε συγνώμη για όσα έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο στην Καισαριανή δείχνοντας το ήθος του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «καταρχήν θέλω να πω στον κόσμο του ΟΦΗ πως ότι συνέβη πέρυσι στην Καισαριανή ήταν μια κακή παρένθεση. Όλα έγιναν λόγω ενός ανθρώπου που ούτε διαιτητή μπορώ να τον χαρακτηρίσω».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Παπαδόπουλου στον Athletic Radio 104,2:

Για την μεταγραφή του Μαρκ Γκουεί: «Νομίζω ότι στην περίπτωση του Γκουεί βρισκόμαστε ένα βήμα πιο μπροστά. Δεν ολοκληρώθηκε χθες η συμφωνία λόγω κάποιων λεπτομερειών. Αυτές δεν αφορούν την συμφωνία του ΟΦΗ με τον Εθνικό Αστέρα. Υπήρχε μια σχετική διαφορά ανάμεσα σε εμάς και τον παίκτη λόγω κάποιων περσινών οφειλών αλλά πιστεύω ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Γκουεί στον ΟΦΗ. Μέχρι σήμερα θα έχει οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του».

Για τον Μαρκ Γκουεί: «Διαθέτει μεγάλη ευχαίρεια στο σκόραρισμα. Όταν θα πάρει την μπάλα στην περιοχή θα σκοράρει. Δεν είναι παίκτης που θα πρεσάρει ή θα πιέσει τον αντίπαλο όμως έχει μεγάλο προτέρημα στο σκοράρισμα και αυτό τον κάνει έναν από τους καλύτερους παίκτες στην κατηγορία».

Για την παραχώρηση του Κένταλ Ουκάρ: «Υπάρχει ένας προβληματισμός από την πλευρά μας καθώς είναι βασικός παίκτης. Είναι δύσκολο για την ομάδα να προχωρήσει στην παραχώρηση του Ουκάρ επειδή βρισκόμαστε στα τέλη του Αυγούστου και δεν είναι εύκολο να βρεθεί αντικαταστατής του. Είναι μια σκέψη μας για την παραχώρηση του επειδή η ομάδα μας θα αποδυναμωθεί αρκετά. Τα λεφτά που μας δίνει ο ΟΦΗ είναι πολύ καλά. Ο βασικός λόγος που σκεφτόμαστε να μην τον παραχωρήσουμε είναι επειδή πολύ δύσκολα θα βρούμε αντικαταστάτη του. Όμως συνεχίζουμε να συζητάμε και δεν αποκλείουμε τίποτα».

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα: «Πιστεύω ότι οι τρεις ομάδες που ήρθαν από την Σούπερ Λίγκα, μαζί με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό έχουν ένα προβάδισμα για την άνοδο. Όμως γενικά πιστεύω ότι θα γίνει ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι».

Για τους στόχους του Εθνικού Αστέρα: «Στην Β΄ Εθνική είναι δύσκολο να βάζεις στόχους, εκτός αν είσαι ομάδα με μεγάλο όνομα όπως ο ΟΦΗ ή όπως ο Παναιτωλικός που ξόδεψε πολλά χρήματα. Θέλω να πω ότι οι στόχοι των ομάδων οριοθετούνται κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Δυστυχώς οι ομάδες δεν μπορούν να επενδύσουν και θα πρέπει να έρθουν πιο πολλά έσοδα από την διοργανώτρια αρχή».

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής: «Μέσα στην χρονιά βλέπουμε πόσο κοντά μπορούμε να φτάσουμε στα πλέι – οφ ή στα πλέι – άουτ. Εγώ πιστεύω ότι είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Δεν συμβαίνει σε άλλη κατηγορία να υπάρχουν δύο νίκες διαφορά ανάμεσα στις κατηγορίες. Δεν νομίζω ότι το παρασκήνιο δρα τόσο πολύ όσο ακούγεται. Στο θέμα της διαιτησίας είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με άλλες χρονιές».
πηγη: athletic radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο