Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Πολλοί θεώρησαν ότι ο ΟΦΗ έχει καταθέσει τα όπλα στην υπόθεση της προσφυγής που έκανε στο CAS, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας», οι Κρητικοί όχι μόνο δεν προτίθενται να τα παρατήσουν, αλλά παίζουν τα ρέστα τους για να δικαιωθούν.


Η νεότερη εξέλιξη της υπόθεσης είναι ότι το νομικό επιτελείο της ομάδας του Ηρακλείου αποφάσισε να προχωρήσει σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, έτσι ώστε να μπλοκάρει την έναρξη των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας και της Β’ Εθνικής, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στο CAS. Μια ενέργεια που δείχνει ότι στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να δικαιωθούν.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ ισχυρίζονται ότι έχουν πολύ δυνατά όπλα στα χέρια τους για να κερδίσουν την υπόθεση, αλλά δεν σκοπεύουν να αποκαλύψουν πού θα στηρίξουν την τακτική τους από εδώ και στο εξής. Η «Εξέδρα» επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του νομικού επιτελείου των Κρητικών Χρήστο Μιχαλόπουλο, ο οποίος μας αποκάλυψε τις κινήσεις που θα γίνουν: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και ζητάμε να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Είμαστε αποφασισμένοι και δεν θα κάνουμε πίσω. Ζητάμε την εφαρμογή του άρθρου 27 του ΚΑΠ, το οποίο αναφέρει ότι θα πρέπει να υποβιβαστεί ο Ηρακλής και να προβιβαστεί ο ΟΦΗ σύμφωνα με τις υπάρχουσες συνθήκες. Θεωρώ ότι θα δικαιωθούμε. Εχουμε πολλά νέα στοιχεία να καταθέσουμε που θα παίξουν σημαντικό ρόλο».

Οσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις του συλλόγου, από μέρα σε μέρα αναμένεται οριστική εξέλιξη στο θέμα του Ζντράβκο Πόποβιτς, καθώς ο ΟΦΗ δεν θα περιμένει άλλο τον Ατρόμητο. Παράλληλα, αναμένεται η άφιξη στο Ηράκλειο του Γκανέζου επιθετικού Σεϊντού Γιακούμπου για να δοκιμαστεί, ενώ ενδέχεται να φτάσει άμεσα και άλλος ξένος φορ. Στα υπ’ όψιν παραμένουν οι Παυλής, Ροντρίγκο, Γκουεΐ.
Πηγη: Exedra

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο