Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Με αφορμή την επιστολή που δημοσιεύτηκε στον τύπο στις 11/8/2010 και υπογράφεται από ένα μικρό αριθμό γονέων , θέλουμε να υπενθυμίσουμε τα γεγονότα και να προσδιορίσουμε κάποιες αρχές που οδηγούν τις ενέργειες μας.
Η ακαδημία μας μετά την απόφαση της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η να χρησιμοποιήσει για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το « Γεντί κουλέ», υποχρεώθηκε να αναζητήσει χώρο που θα φιλοξενούσε τα τμήματα της.

Βασικός στόχος που θα ικανοποιούσε τις αγωνιστικές απαιτήσεις και τις οραματικές επιδιώξεις της ήταν και είναι η δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων που θα πληρούσαν τις προϋποθέσεις σωστής αγωνιστικής –προπονητικής ανάπτυξης των παιδιών, συνάμα όμως θα καλύπτουν και ένα μεγάλο φάσμα παιδαγωγικών και αναπτυξιακών δεδομένων των μικρών αθλητών μας.
Η πίεση του χρόνου και οι οικονομικές δυσκολίες της ομάδος μας δεν το επέτρεψαν.
Προσωρινά δόθηκε λύση στο πρόβλημα με τη χρήση των εγκαταστάσεων του «CANDIA MARIS», που δέχτηκε να μας φιλοξενήσει, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις εγκαταστάσεις του .
Επειδή οι συνθήκες δεν έχουν αλλάξει έτσι ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας -που παραμένουν οδηγοί στην προσπάθεια μας- και φέτος θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιες εγκαταστάσεις.
Είμαστε σε θέση να πληροφορήσουμε τους γονείς ότι τη νέα χρονιά ετοιμάζεται ένα νέο γήπεδο 8×8, με τάπητα τελευταίας γενιάς, προδιαγραφών FIFA, για την ακόμη καλύτερη οργάνωση στον τρόπο λειτουργίας και τον προπονητικό σχεδιασμό της ακαδημίας μας.
Θα ήταν παράλειψη αν με την ευκαιρία αυτή δεν ευχαριστούσαμε θερμά, την AEGEO SPA και ειδικά τον κ. Χνάρη για την ουσιαστική βοήθεια του στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.
Σε μια δύσκολη οικονομική χρονιά για την ομάδα μας, η ακαδημία μας προσπαθεί με δικούς της πόρους, να μην επιβαρύνει την Π.Α.Ε, και να λειτουργεί με βασικό στόχο τη δημιουργία φιλάθλων σε όλη την Κρήτη και την εκπαίδευση των αθλητών της με σύγχρονα προπονητικά προγράμματα και κατηρτισμένους επιστήμονες, ώστε να στελεχώσουν στο μέλλον την αγαπημένη μας ομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο