Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Τη Δευτέρα θα μάθει ο ΟΦΗ αν θα αποκτήσει δανεικούς από τον Ολυμπιακό τους Βασιλόγιαννη και Σοϊλέδη, ωστόσο στο Ηράκλειο υπάρχει αισιοδοξία. Παρελθόν ο Αμπράμοβιτς, έρχεται ο Στεπάνοβιτς.


Υπομονή μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ για να μάθει αν τελικά ο Ολυμπιακός θα δώσει το ΟΚ για να παραχωρηθούν οι Σοϊλέδης και Βασιλόγιαννης. Κι αυτό γιατί στους Ερυθρόλευκους περιμένουν τις εισηγήσεις του Βαλβέρδε και τη συνάντηση του Βάσκου με τη διοίκηση το Σάββατο. Στην ομάδα του Ηρακλείου πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι οι επαφές με τον Ολυμπιακό θα πιάσουν τόπο. Οι δύο νεαροί παίκτες θα καλύψουν κενά στη μεσαία γραμμή (δεξιά ο Βασιλόγιαννης, αριστερά ο Σοϊλέδης) και έχουν την ποιότητα να δώσουν πολύτιμες λύσεις στον ΟΦΗ.
Οι Κρητικοί περιμένουν σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο τον Σλάβεν Στεπάνοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έρχεται για να δοκιμαστεί και μάλιστα θα αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό του Σαββάτου με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Για δοκιμή θα έρθει και ο Γκανέζος επιθετικός Σεϊντού Γιακούμπου, ο οποίος όμως αναμένεται στο νησί την Κυριακή και θα ξεκινήσει προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Στην σημερινή απογευματινή προπόνηση δε, θα δώσει το παρών και ο τέως αμυντικός του Πανθρακικού, Δημήτρης Ραπτάκης, επίσης για να δοκιμαστεί.
Εκτός από αφίξεις, το μενού περιλαμβάνει και αποχωρήσεις. Ο Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς έλυσε την Πέμπτη το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιάννη Χατζηνικολάου. Υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κροάτη είναι οι Γκουεϊ (Εθνικός Αστέρας), Ροντρίγκο (μέχρι πρότινος στον Εθνικό), αλλά και ο Παυλής παρότι δεν είναι φορ περιοχής, αλλά περιφερειακός.
Στις 3 Σεπτεμβρίου, τέλος, θα λάβει χώρα η γ.σ. ώστε να οριστεί η νέα διοίκηση.
Πηγή: dokari.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο