Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Ζντράβκο Πόποβιτς που στον ΟΦΗ θα το κλείσουν είτε θετικά είτε αρνητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr μέσα στην Πέμπτη αναμένεται να "κλείσει" το θέμα του Ζντράβκο Πόποβιτς για τον ΟΦΗ. Είτε η υπόθεση έχει happy end είτε κλείσει αρνητικά με αποτέλεσμα η ομάδα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Τελευταία επαφή το μεσημέρι της ΠέμπτηςΗ τελευταία επαφή που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών, ήταν ανάμεσα στο Νίκο Μαχλά και τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου Γιάννη Αγγελόπουλο. Ο τελευταίος μετέφερε τις αξιώσεις των Περιστεριωτών που σύμφωνα με πληροφορίες δίνουν ελεύθερο τον Κροάτη αλλά ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος του χρόνου να δώσει στον Ατρόμητο 100.000 ευρώ σε περίπτωση που πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα.

Η πρόταση στον ΠόποβιτςΌσον αφορά τον ίδιο τον Κροάτη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ τα έχει βρει μαζί του για συμφωνία διάρκειας ενός χρόνου και πλέον το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με τον Ατρόμητο. 

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση με τον Πόποβιτς αναμένεται να έχει κλείσει μέσα στην ημέρα. Ήδη, ο Χατζηνικολάου έχει ζητήσει να μπει γρήγορα ένα τέλος στην υπόθεση, ο ίδιος θέλει τον παίκτη, ώστε η ομάδα να μην μείνει από λύσεις και ψάχνει την τελευταία στιγμή να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης.
Πηγη: Athletic Radio
Γίνετε θαυμαστής μας στο facebook  Γινετε θαυμαστης μας στο facebook

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο