Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 31 Αυγούστου 2010
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μαχλάς, καθώς τρεις μέρες πριν την Γενική Συνέλευση στον ΟΦΗ το τοπίο παραμένει χλωμό και το μέλλον αβέβαιο.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, αμέσως μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κουράκη, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα προκειμένου να κρατήσει όρθια την ομάδα. Με προσωπικές θυσίες χρόνου και όχι μόνο, ο Μαχλάς κατάφερε να ενισχύσει το ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και να κρατήσει όλους όσους θεωρούνταν απαραίτητοι και πολύτιμοι.

Επιπλέον, "έτρεξε" μια σειρά από άλλα προβλήματα που υπήρχαν και έδωσε λύση. Στο ενδιάμεσο, όμως, ο πρόεδρος των Κρητικών έκανε αμέτρητες επαφές με επιχειρηματίες του νησιού προκειμένου να τους προσελκύσει να μπουν στο νέο ΔΣ του συλλόγου. Την Παρασκευή θα γίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, αλλά στον ορίζοντα δεν υπάρχουν θετικοί οιωνοί. Το ενδεχόμενο να μην βρεθούν οικονομικοί πόροι είναι το πιο πιθανό και ο Μαχλάς βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Το dokari είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ έχει στο μυαλό του την σκέψη να τα βροντήξει και να οδηγηθεί η ομάδα στη λύση της διοίκησης Πρωτοδικείου. Αυτό θα το κάνει όχι για να αποφύγει την κριτική και τα όσα θα ακολουθήσουν, αλλά για να αφυπνίσει τους πάντες και να τους δώσει να καταλάβουν ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας του ενώ όλοι παραμένουν απαθείς.
Από την άλλη, ο Μαχλάς είναι τόσο δεμένος συναισθηματικά με τον ΟΦΗ, που δεν θέλει να φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Ομως, δεν βλέπει άλλη λύση. Είναι πολύ απογοητευμένος από την μηδαμινή κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και έχει παράπονο από τους οπαδούς. Στις αρχές του καλοκαιριού είχε άλλα στο μυαλό του για αυτό το κομμάτι και άλλα βλέπει να γίνονται.
Ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Θέλει να παραμείνει στις επάλξεις, αλλά συνειδητοποιεί ότι το καράβι δεν μπορεί να το κουμαντάρει μόνος του. Αναζητεί τη βοήθεια αλλά οι πόρτες μοιάζουν να είναι κλειστές. Στο μυαλό του βρίσκεται η σκέψη της φυγής, αλλά υπάρχει και το συναίσθημα. Η Παρασκευή πλησιάζει και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα "θερμή"...

Πηγη: Dokari.gr

Σαν OFI-Creta-News Blog , κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για το άρθρο.....

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο