Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 31 Αυγούστου 2010


Ο Αριστείδης Λεβεντάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας ότι «αν βοηθήσει ο κόσμος ο ΟΦΗ δεν θέλει τίποτα άλλο».

Το μέλος του Δ.Σ. της Κρητικής ομάδας σχολίασε
την επιθεώρηση στο γήπεδο του ΟΦΗ λέγοντας ότι «δεν υπήρχαν οι δυσκολίες που συναντήσαμε πέρυσι. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Το γήπεδο του ΟΦΗ είναι πολύ καλό. Τώρα έχουμε την εμπειρία της περσινής χρονιάς. Επισκέφτηκα όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα και το επισήμανα μιλώντας στον κύριο Γενεράλη».

Όσον αφορά την προσπάθεια που επιχειρείται στον σύλλογο ξεκαθάρισε ότι εφόσον ο κόσμος βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας τότε μπορεί να είναι αυτάρκης και να μην έχει οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αριστείδη Λεβεντάκη στον Αthletic Radio 104,2:

Για τον εαυτό του: «Ότι με αφορά προσωπικά, θα είμαι πάντα κοντά στον ΟΦΗ από οποιοδήποτε πόστο στην ομάδα. Θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Σήμερα θα έχουμε Δ.Σ. όπου θα συζητήσουμε κάποια πράγματα. Είναι σίγουρο ότι η ομάδα δεν θα πάει σε λύση πρωτοδικείου. Αν βρεθούν χίλιοι άνθρωποι να συμβάλουν, τότε λύνεται το πρόβλημα του ΟΦΗ που δεν είναι τρομακτικό. Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όμως το πρόβλημα του ΟΦΗ δεν είναι αξεπέραστο. Θέλαμε να περάσει ο ΟΦΗ στον κόσμο του όμως δεν βρήκε την ανταπόκριση που έπρεπε. Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος να μην περιμένει κανένας τον Μεσσία».

Για την βοήθεια του κόσμου: «Επιτρέπεται να έχει πουλήσει ο Ηρακλής 5.000 εισιτήρια διαρκείας και εμείς να μην μπορούμε να φτάσουμε αυτόν τον αριθμό; Αν πουλούσαμε τόσα διαρκείας τότε θα λύναμε το βραχυπρόθεσμο πρόβλημα του ΟΦΗ που φτάνει το 1 εκ. ευρώ. Για να «βγει» η χρονιά χρειάζεται περίπου 2 εκ. ευρώ. Είναι ντροπή για τον ΟΦΗ να μην έχει 4.000 εισιτήρια διαρκείας».

Για το Νίκο Μαχλά: «Πρέπει να πούμε και να ευχαριστήσουμε το Νίκο Μαχλά για την προσπάθεια που έχει κάνει. Εκείνος είναι που έχει «κρατήσει» την ομάδα και έχει προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες ώστε να ενισχυθεί και να προχωρήσει ο σύλλογος στη νέα αγωνιστική περίοδο».

Για το μέλλον του ΟΦΗ: «Αν βγει φέτος ο ΟΦΗ και πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα τότε δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το λέω αυτό γιατί υπάρχει και το μεγάλο έσοδο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τον ΟΠΑΠ και γενικά επικρατούν άλλα μεγέθη. Στα μάτια του κυρίου Γενεράλη φάνηκε σήμερα η δυναμική του ΟΦΗ».

Για την είσοδο νέων μελών στο Δ.Σ. του ΟΦΗ: «Δεν πρέπει να αποκλείονται από τον κόσμο άνθρωποι που έχουν αγαθές προθέσεις. Εκτός αν έχουμε στοιχεία ότι υπάρχουν άλλα πράγματα από πίσω».

Για τον εαυτό του: «Είτε είμαι μέσα στο Δ.Σ. είτε δεν είμαι θα συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα. Είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην προεδρία του ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς. Πιστεύω και εύχομαι ότι ο ΟΦΗ δεν θα πάει σε διοίκηση πρωτοδικείου. Εξάλλου αυτό δήλωσε και ο Νίκος Μαχλάς».

Για την παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ στην Βέροια: «Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουμε αν θα μπορεί ο κόσμος να πάει στην Βέροια».
Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής 

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο