Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συζητήσεις του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό των Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης συναντήθηκαν οιΝίκος Μαχλάς και Γιάννης Χατζηνικολάου με τον τελευταίο να καταλήγει στην επιλογή των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών.


Σύμφωνα με πληροφορίες η απόκτηση των Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη μπαίνει στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμα και την Παρασκευή. Εξάλλου και ο τεχνικός του ΟΦΗ επιθυμούσε την προσθήκη των δύο 19χρονων που θα δώσουν σημαντικές λύσεις στην μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Ο Άρης Σοϊλέδης θα προσφέρει σημαντικά στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και υπάρχει η αισιοδοξία ότι μαζί με τον Παναγιώτη Ζορμπά θα συνθέσουν ένα άκρως ποιοτικό δίδυμο σε αυτήν την πλευρά.

Όσον αφορά τον Γιώργο Νικλητσιώτη, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σαν δεύτερος επιθετικός και στον ΟΦΗ έχουν συγκεντρώσει καλές πληροφορίες για την αξία του.

Έρχεται Παρασκευή ο ΓιακούμπουΤώρα, στην περίπτωση του Σαΐμπου Γιακούμπου - που έχει καθυστερήσει αρκετά - ο Γκανέζος επιθετικός, σύμφωνα με την ενημέρωση του προς τον ΟΦΗ, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Παρασκευή και το απόγευμα θα προπονηθεί.

Ουσιαστικά για τον 27χρονο επιθετικό, το δικό του τεστ στον ΟΦΗ θα γίνει το Σάββατο όπου η ομάδα θα πάρει μέρος στο τουρνουά του Γιούχτα. 

Έτσι, ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει την ευκαιρία να τον δει αγωνιζόμενο στα δύο παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ όπου και θα σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη.

"Πακέτο" Ραπτάκης - Χαριτωνίδης;Μετά την άπροοπτη εξέλιξη στο θέμα του Μπάμπη Χαραλαμπάκη, στον ΟΦΗ σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση και των δύο αμυντικών που απασχολούν την ομάδα(Ραπτάκη, Χαριτωνίδη).
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο