Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010
Ο Κατσικογιάννης έκανε το ψήσιμο που δεν χρειάστηκε πολύ, και οι Σοϊλέδης – Νικλητσιώτης τρελάθηκαν με τον ΟΦΗ.

Το θέμα της παραχώρησης των δύο πιτσιρικάδων στον ΟΦΗ έχει μπει στην τελική ευθεία και αργά ή γρήγορα αναμένεται να μπει τέλος στην υπόθεση που θα σημάνει και την άφιξη τους στο Ηράκλειο.


Καταρχήν να ξεκινήσουμε με το ρεπορτάζ που έχει να κάνει με το δικό τους… μεταγραφικό στόρι που αφορά τους ίδιους και την Κρητική ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr οι Σοϊλέδης – Νικλητσιώτης συναντήθηκαν ξανά το πρωί της Παρασκευής με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που τους ενημέρωσαν ότι παραχωρούνται δανεικοί και παράλληλα τους έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον του ΟΦΗ. 


Ωστόσο για να φύγουν και οι δυο από τον Ολυμπιακό, μετράει και η δική τους επιθυμία για την ομάδα που θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους για τον επόμενο χρόνο. Έτσι, ο δανεισμός τους περνάει και από το δικό τους χέρι. Δηλαδή, από ότι αναφέρουν οι πληροφορίες δεν θα πάνε σε ομάδα που δεν θέλουν εκείνοι. Και εδώ μετράει η δυναμική, το μέγεθος αλλά και ο κόσμος του ΟΦΗ. Και οι δύο είναι τρελαμένοι με τον ΟΦΗ και όπως είπαν στον Ολυμπιακό «η μόνη ομάδα από την Β΄ Εθνική που θέλουμε να παίξουμε είναι ο ΟΦΗ».

Τώρα, ακολουθεί το δεύτερο μέρος του ρεπορτάζ…

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ήταν καινούργιο αφού ήδη μέσα από τις εφημερίδες οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ενημερωθεί για την επιθυμία του Γιάννη Χατζηνικολάου και του Νίκου Μαχλά ώστε να έρθουν στο Ηράκλειο. 

Από την στιγμή που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του ΟΦΗ,άρχισαν οι ερωτήσεις προς τον Γιώργο Κατσικογιάννη. Ο 22χρονος μέσος που ήρθε στο Ηράκλειο τον Γενάρη γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, η πρώτη κουβέντα που τους είπε ήταν «μην το σκεφτείτε καθόλου. Πηγαίνετε ΟΦΗ χωρίς πολλές κουβέντες».

Οι δύο 19χρονοι μην έχοντας ξαναβγεί… από την «φροντίδα» του Ολυμπιακού καθότι νεαροί σε ηλικία φρόντισαν να ενημερωθούν για όλα. Για τον Μαχλά, το «Βαρδινογιάννειο», τις συνθήκες που επικρατούν στον ΟΦΗ και βέβαια για τον κόσμο.

Ο τελευταίος παράγοντας έπαιξε σημαντικό ρόλο και σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr οι Σοϊλέδης – Νικλητσιώτης μαθαίνοντας τα καλύτερα λόγια από τον Κατσικογιάννη έλεγαν στο περιβάλλον τους ότι«μακάρι να κάνουμε και εμείς ότι μπορούμε ώστε να μας αγαπήσει ο κόσμος του ΟΦΗ όπως αγάπησε και τον Γιώργο».

Όπως φαίνεται η υπόθεση τους θα λήξει θετικά μέσα στα επόμενα 24ωρα και το θετικό για τον ΟΦΗ είναι ότι έρχονται στην Κρήτη για να φορέσουν την φανέλα του, παιδιά που «γουστάρουν» να το κάνουν.

Τόσο για το δικό τους καλό όσο και για την ίδια την ομάδα τιμώντας το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που τους δείχνει.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο