Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010
Στα άκρα είναι αποφασισμένος να φτάσει το θέμα της προσφυγής στο CAS ο ΟΦΗ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι Κρητικοί θα επιχειρήσουν να μπλοκάρουν την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει παραδώσει τα όπλα σε ότι αφορά την προσφυγή που έχει καταθέσει στο CAS και μάλιστα αποφασίστηκε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα με σκοπό να αναβάλει την έναρξη των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας και της Β' Εθνικής εφόσον δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση στο CAS.

Αυτό φανερώνει την αποφασιστική στάση που θέλει να κρατήσει ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μαχλάς, ο οποίος πιστεύει ότι η ομάδα του Ηρακλείου έχει το δίκιο με το μέρος της και έχει πιθανότητες να δικαιωθεί. Στον ΟΦΗ δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, αλλά οι πηγές αναφέρουν ότι έχουν αρκετά δυνατά όπλα στα χέρια τους για να πετύχουν τον σκοπό τους.
Το τριμελές δικαστήριο που έχει οριστεί για να εκδικάσει την υπόθεση, δέχτηκε ότι οι Κρητικοί έχουν έννομο συμφέρον και ορθώς κατέθεσαν προσφυγή για την απόφαση της ΕΠΟ να δώσει αδειοδότηση στον Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στην υπόθεση και η αισιοδοξία μετά από αυτό το γεγονός είναι ακόμα μεγαλύτερη στις τάξεις του συλλόγου.

Πηγη: Dokari

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο