Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010
Ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να κάνει πίσω για το CAS από την στιγμή που στην Λωζάνη δείχνουν ότι δεν αστειεύονται καθόλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στον ΟΦΗ δεν προτίθεται να κάνουν πίσω σε καμία περίπτωση και όπως φαίνεται ο δικαστικός αγώνας που ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την τελική μάχη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο, ένας εκ των δύο, νομικός σύμβουλος του ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης που είχε το πρωί της Τετάρτης συνεχείς επαφές με τους Νίκο Μαχλά, Μανώλη Βρέντζο που έχουν αναλάβει να "τρέχουν" όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κρητική ομάδα είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν, κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα, όχι την αναβολή της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκα αλλά την μη διεξαγωγή των αγώνων του Ηρακλή, μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης!

Παράλληλα θα ζητήσουν, εφόσον δεν έχει γίνει γνωστή η απόφαση μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου όπου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και την αναβολή των αγώνων του ΟΦΗ! Δηλαδή, η ΠΑΕ από την μια ζητάει να ξεκινήσουν κανονικά τα δύο πρωταθλήματα χωρίς ωστόσο να δώσει το παρόν ο Ηρακλής!

Από την στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με την εφημερίδα"Goal" τα μέλη της επιτροπής που όρισε το CAS ώστε να ασχοληθούν με την προσφυγή του ΟΦΗ - διαμήνυσαν στους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ ότι "καλώς κάνατε και καταθέσατε το αίτημα, αφού έχετε έννομο συμφέρον"!
Ο ΟΦΗ είναι διατεθειμένος να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση ζητώντας να μην δώσουν αγώνες για το πρωτάθλημα τόσο η ίδια η ομάδα όσο και ο Ηρακλής για την Σούπερ Λίγκα δείχνοντας ότι αυτή η ιστορία έχει δρόμο ακόμα...

Και βέβαια πρέπει να πούμε ότι από την στιγμή που η υπόθεση ξεφεύγει από τα όρια της Ελλάδας, όπου όλοι γνωρίζουμε ότι... όποιος έχει "μπάρμπα στην Κορώνη" μπορεί και δικαιώνεται, τότε στον ΟΦΗ καλώς κάνουν και τραβούν το σχοινί μέχρι να σπάσει...
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο