Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010
Από τους παίκτες που είχε σταθερή απόδοση στα φιλικά ματς που έδωσε ο ΟΦΗ στο διάστημα που έμεινε στο Καρπενήσι ήταν ο Κώστας Σταυρακάκης. 
Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ δεν κρύβει ότι η δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα στα πρώτα δύο στάδια προετοιμασίας στο Ηράκλειο και στο Καρπενήσι δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια κι αυτό είναι ένα ιδιαίτερα θετικό γεγονός. 

"Η προετοιμασία που κάνουμε φέτος δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια,δήλωσε ο Κώστας Σταυρακάκης. Εχει πάρα πολύ δουλειά για μας τους παίκτες όμως αυτό το γεγονός μας ευχαριστεί πάρα πολύ. Ετσι πρέπει να γίνει. Χωρίς σκληρή δουλειά δεν μπορείς να προχωρήσεις. Κάνουμε διπλές προπονήσεις και είμαστε όλοι επιβαρυμένοι πάρα πολύ όμως η δουλειά αυτή μας χρειάζεται για το πρωτάθλημα και φυσικά εκεί θα φανούν τα αποτελέσματα της. Τώρα έχουμε επιιστρέψει στο Ηράκλειο και θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Η τωρινή ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι. Υπήρχε ένας κορμός από πέρυσι και με σωστές ενέργειες της διοίκησης ήλθαν στην ομάδα μας καλοί παίκτες. Η φετινή ομάδα επίσης θα πρόσθετα με τις καλές επιλογές που έχουν γίνει είναι πιο μεστή από την περυσινή προσφέροντας στο προπονητή μας περισσότερες λύσεις. Είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που έχει πολύ μεγάλη σημασία και η αξία της θα φανεί στο διάρκεια του πρωταθλήματος".
Πηγη: ofi.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο