Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν απασχολήσει το ρεπορτάζ του ΟΦΗ τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους είναι ο Μιχάλης Παυλής. Ο 21 ετών επιθετικός της ΑΕΚ, τόσο πέρυσι το καλοκαίρι όσο και φέτος, αποτελεί τον διακαή πόθο των Κρητικών για τη γραμμή κρούσης.

Το γεγονός ότι μέχρι και αυτήν τη στιγμή το μέλλον του παίκτη δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού ο τεχνικός της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει αποφασίσει αν θα παραχωρηθεί δανεικός, έχει προσδώσει σασπένς στο θέμα της μετακίνησης του νεαρού επιθετικού.
Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μαχλάς προσπαθεί να βγει κερδισμένος στη σκληρή μάχη με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Λεβαδειακό, οι οποίοι επίσης διεκδικούν τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, οι πληροφορίες της «Εξέδρας» αναφέρουν ότι εφόσον ο Παυλής παραχωρηθεί από την ΑΕΚ ως δανεικός, οι Κρητικοί βρίσκονται σε θέση ισχύος για να τον κάνουν δικό τους. Αυτό έγκειται και στην επιθυμία του παίκτη, αφού το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Ηράκλειο δεν τον αφήνει αδιάφορο. Παράλληλα, η ομάδα του Ηρακλείου θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός αριστερού χαφ. Μεγάλος στόχος παραμένει εδώ και έναν μήνα ο Ζντράβκο Πόποβιτς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις. Φυσικά, στη λίστα της ομάδας παραμένουν οι Μαρκ Γκουεΐ, Δημήτρης Κοιλιάρας και ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο.

Οι περιπτώσεις των Μπουβάλ, Ιωάννου είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσουν.
Πηγη: exedra sports

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο