Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010
Ο ΟΦΗ φέρεται αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους την περιβόητη υπόθεση των φακέλων για τα πιστοποιητικά συμμετοχής στη Super League ·κυνηγώντας πρωτίστως την περίπτωση του Ηρακλή- και από χθες έχει κάθε λόγο να νιώθει πιο αισιόδοξος για θετική έκβαση!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Goal» τα μέλη της επιτροπής τα οποία όρισε το CAS ώστε να ασχοληθούν με την προσφυγή των Κρητικών κατά της ΕΠΟ, διαμήνυσαν στους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ ότι «καλώς κάνατε και καταθέσατε το αίτημα, αφού έχετε έννομο συμφέρον»!
Με άλλα λόγια, οι της επιτροπής δεν απέρριψαν εξ αρχής την προσφυγή, όπως συμβαίνει σε πολλές των περιπτώσεων, ζητώντας μάλιστα από τους δικηγόρους του ΟΦΗ να προσκομίσουν πρόσθετα στοιχεία για την υπόθεση.
Θυμίζουμε ότι η εκδίκαση από το CAS έχει οριστεί για τις 18 Αυγούστου, δηλαδή την επόμενη Τετάρτη, και στο συγκρότημα του Ηρακλείου πλέον επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία.
Μάλιστα, βάσει έγκυρων πηγών, αποκαλύπτουμε ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ θα ζητήσει από τη Super League να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα (σ.σ. η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 27-28-29 Αυγούστου) εφόσον μέχρι τότε δεν έχει εκδοθεί η απόφαση του CAS.
Πηγη: Goal

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο