Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010
Υπό την προεδρία του κ. Νίκου Μαχλά συνεδρίασε σήμερα το βράδυ η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ενημέρωσε τα μέλη για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα.
"Η ομάδα μας έκανε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Στον ΟΦΗ ήλθαν παίκτες που έχουν αποδεδειγμένες ικανότητες και μεγάλη διάθεση για προσφορά στην ομάδα μας. Ολες οι επιλογές έγιναν με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας. Μέχρι σήμερα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό τημ και τους παίκτες. Η προετοιμασία εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί. Ολοι να είναι σίγουροι ότι προπονητής και παίκτες θα κάνουν τα πάντα για την διάκριση της ομάδας μας. Απλά θα πρέπει ΟΛΟΙ οι φίλοι του ΟΦΗ είναι κοντά στην προσπάθεια του προπονητή και των παικτών"επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΟΦΗ.



ΕΠΙΣΗΣ ο κ. Νίκος Μαχλάς ενημέρωσε για τις προσφυγές που εκδικάσθηκαν χθες, αλλά και για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με το οικονομικό μέρος της ΠΑΕ.
"Σίγουρα η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Υπάρχουν δυσκολίες στο οικονομικό. Όμως πιστεύω ότι με την βοήθεια όλων ο ΟΦΗ μπορεί να προχωρήσει. Ο ΟΦΗ περισσότερο από ποτέ σήμερα χρειάζεται την βοήθεια όλων. Αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα μας είναι ο κάθε φίλος του ΟΦΗ να πάρει ένα εισιτήριο διαρκείας. Με μαζικότερη προσέλευση φέτος η ομάδα μας θα βοηθηθεί τα μέγιστα και φυσικά θα ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει μπροστά της. Η προσπάθεια στο τομέα του μάρκετινγκ είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει ενδιαφέρον από εταιρείες που θέλουν να συνεργασθούν με την ΠΑΕ-ΟΦΗ γιατί αντιλαμβάνονται την μεγάλη απήχηση που έχει για την εταιρεία τους και γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Επαναλαμβάνω με μαζικότερη συμμετοχή, θα ξεπερασθούν οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν" τόνισε ο κ. Νίκος Μαχλάς.
ΕΠΙΣΗΣ
ΑΚΟΜΗ έγινε αναφορά για την γενική συνέλευση που έχει προγραμματισθεί στις 3/9. Όπως είναι γνωστό οι εργασίες της θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ που είναι στο ΒΑΚ.
Η διοίκηση παρακαλεί όλους τους μετόχους να συμμετάσχουν στις εργασίες της γενικής συνέλευσης.
-Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ ήσαν παρόντες από το προεδρείο του Συλλόγου Μετόχων ΠΑΕ-ΟΦΗ ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Μανουσάκης και ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Καλουτσάκης.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο