Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Φορτσάτος και έτοιμος για την 5η σερί νίκη ο ΟΦΗ παίζει με 12 παίκτες στην Φυλή για να περάσει νικηφόρα και από τον Θρασύβουλο.


Εξάλλου η κατάσταση τόσο στον ψυχολογικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη έπειτα από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ωστόσο επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, στον ΟΦΗ δεν σταματούν και σκέφτονται πως θα κατακτήσουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη.

Συν τοις άλλοις, πέραν του βαθμολογικού κινήτρου, υπάρχει και το οικονομικό που έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.Ήδη έχουν μοιραστεί 25.000 ευρώ από τις νίκες απέναντι σε Λεβαδειακό, Τρίκαλα και εφόσον φύγουν με το διπλό από την Φυλή τότε θα μοιραστούν ακόμα 10.000 ευρώ - όπως τους έγινε γνωστό μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Παρών στην Φυλή και ο 12ος παίκτης
Ο ΟΦΗ για ακόμα μια φορά δεν θα είναι μόνος όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι εκτός Κρήτης. Ήδη αναχώρησαν από το Ηράκλειο περισσότεροι από 250-300 φιλάθλους του και μαζί με τον κόσμο που θα βρεθεί στην Φυλή από όλη την Ελλάδα θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη του ΟΦΗ για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη.

Δίχως αλλαγές η 11αδα
Δίχως να φανερώσει τις προθέσεις του ο Αναστόπουλος, δεν δείχνει ότι θα αλλάξει ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Εξάλλου, οι προθέσεις του φάνηκαν και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου όπου άφησε εκτός αποστολής τους Γιακούμπου, Αγρίτη, Ζορμπά, Κάλαϊτζιτς και στον πάγκο τους Ουκάρ, Γκουεϊ προκειμένου να τους ξεκουράσει για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

Έτσι στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο θα είναι ο Βεζυρίδης κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος, αριστερά ο Μονιάκης και στο κέντρο της άμυνας οι Μπερτίν - Ψωμάς. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς και στην επίθεση οι Αγρίτης, Γιακούμπου και Γκουεί.
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο