Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Το γκολ του Γιακούμπου ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 0-1 του Θρασύβουλου και έκανε το 5Χ5.



Ο ΟΦΗ έκανε το χρέος του και επικράτησε με 0-1 του Θρασύβουλου. Οι παίκτες του Αναστόπουλου χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση πέρασαν από μια έδρα που τα τελευταία χρόνια έχουν μια πολύ καλή παράδοση.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχασαν καλή ευκαιρία στο 15΄όταν το σουτ του Παληγεώργου πέρασε κόρνερ και έδειξαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Ο ΟΦΗ στην πρώτη του αξιόλογη φάση στα καρέ των αντιπάλων ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Γιακούμπου με ένα γκολ ποίημα που θύμησε κάτι από το γκολ του Μιραλάς στο χθεσινό ντέρμπι έδωσε τον προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Στην σύνεχεια του πρώτου ημiχρόνου ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με την μόνη καλή στιγμή να σημειώνεται από πλευράς γηπεδούχων στο 34΄όταν το σουτ του Ντελγκάδοπέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή, ωστόσο ο ΟΦΗ έκανε τις ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι απήλεισαν στο 56΄και 66΄με τον Αγρίτη, ενώ είχαν σπουδαία ευκαιρία να διώξουν το αγχος στο 89΄ όταν το σουτ του Γιακούμπου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι με τονΟΦΗ τελικά να παίρνει μια σπουδαία νίκη επικρατώντας με 0-1 του Θρασύβουλου.
Πλέον ο ΟΦΗ συνεχίζει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς τρείς πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ είναι και τρεις μπροστά από τον Παναιτωλικό, ο οποίος αγωνίζεται την Δευτέρα κόντρα στην Βέροια.

Το live του αγώνα
 Έναρξη αγώνα
15΄ Σουτ Παληγεώργου, η μπάλα κοντράρει στον Μπούρμπο και καταλήγει κόρνερ
21΄ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Ο Γιακούμπου με ένα γκολ όσκαρ δίνει το προβάδισμα στον ΟΦΗ. Ο Γκανέζος ελίχθηκε στον άξονα, και με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.
27΄Αναγκαστική αλλάγή για τον ΟΦΗ. Ο Ουκάρ βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου με τον Λιαπάκη να τον αντικαταστεί.
34΄Λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, σουτ Ντελγκάδο η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ
45΄Λήξη ημιχρόνου
46΄Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
57΄Ο Σιδεράκης έκανε το λάθος, ο Αγρίτης έκανε το σουτ, όμως ο Σιδεράκης διορθώνει το λάθος του και διώχνει
66΄Σουτ Αγρίτη η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ
76΄Ο Γκουεί από πλεονεκτική θέση στέλνει την μπάλα απελπιστικά άουτ.
89΄Σουτ Γιακούμπου λίγο άουτ
90+5 Λήξη αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Κολοτούρος, Ζώνας, Παπαθανασίου, Μουστόγιαννης, Κατσίκης, Κακαράς(46΄Λαμχλέ), Παληγεώργος, Παπαζούδης(59΄Πεκιέ), Ντελγκάδο (61΄Μπενίσκος), Ζαχαρόπουλος.
OΦΗ:  Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Μονιάκης(72΄Κιάσσος), Ψωμάς, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ (27΄Λιαπάκης), Ζορμπάς(46΄Κατσικογιάννης), Γιακούμπου, Γκουεί, Αγρίτης.


Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο