Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση η ομάδα Νέων του ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Θρασύβουλου, στον αγώνα που έγινε στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων (Κ20) της Football League με σκορ 2-0.
Ο Θρασύβουλος έπαιξε όλο το Β΄ ημίχρονο με 9 παίκτες λόγω αποβολής 2 παικτών του, γεγονός που δεν αξιοποίησε η ομάδα του ΟΦΗ.
Ευκαιρίες από τον ΟΦΗ έχασαν οι Καρδαμίτση (29΄), Κολλιακουδάκη (53΄), Σκουτέλη (23΄ και 64΄) και Μανωλάκη (σουτ στο δοκάρι με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 84΄).
Τα γκολ του Θρασύβουλου πέτυχαν οι Γεωργιάδης (56΄) και Σερέπας (68΄).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαχαίρας με βοηθούς τούς Βουδούρη και Γκοτσόπουλο, όλοι του συνδέσμου Αθηνών. Έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Παναγιωτάκο (27΄) και Μποδώνια (42΄) του Θρασύβουλου, ενώ για τον ΟΦΗ «κιτρίνισε» τους Νύκταρη (11΄), Καρδαμίτση (33΄), Κολλιακουδάκη (43΄), Σταυρακάκη (50΄), Σκουτέλη (90΄) και Ζαχαράκη (93΄).
ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Κουκάκης, Δαμιανάκης, Ζαχαράκης, A πτσιαούρι, Φανουράκης (78΄ Σημαιάκης), Σκουτέλης, Σταυρακάκης (55΄Δουκιαντζάκης), Καρδαμίτσης, Κολλιακουδάκης, Νύκταρης Ν (63΄Μανωλάκης).
Ο προπονητής της ομάδας κ. Καβουσανός δήλωσε για τον αγώνα: «Σήμερα πραγματοποιήσαμε την χειρότερη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Δυστυχώς η απειρία των παικτών μας μάς κόστισε, δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στον αγώνα και να αντιτάξουμε δύναμη στην μαχητικότητα και το πάθος του Θρασύβουλου. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το κενό του πρωταθλήματος και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι» 

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο