Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
Ο mvp του ΟΦΗ στη Νίκαια Σαΐμπου Γιακούμπου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νίκη στη Νίκαια και τον κόσμο.

Ο Γκανέζος επιθετικός αναδεικνύεται σε "λαβράκι" για την ομάδα του Ηρακλείου έχοντας πετύχει ήδη δύο γκολ την φετινή σαιζόν, ένα στη Νίκαια και ένα για το κύπελλο στο παιχνίδι με την Χερσόνησο.

Ο 24χρονος φορ αναφερόμενος στα συναισθήματα του για το τέρμα που πέτυχε τόνισε ότι "χάρηκα περισσότερο επειδή κέρδισε η ομάδα" ενώ πρόσθεσε για το Νίκο Αναστόπουλοίναι καλύτερο και για αυτόν που κερδίσαμε".

Για τα συναισθήματα του που πέτυχε το πρώτο γκολ: "Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή πέτυχα το γκολ και παράλληλα κέρδισε η ομάδα. Ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχα στο πρωτάθλημα και παράλληλα η πρώτη εκτός έδρας νίκη"

Για το νέο προπονητή: "Ο προπονητής ήρθε στην ομάδα, έκανε μερικές προπονήσεις και πήγαμε στο παιχνίδι. Είναι καλό που κερδίσαμε, τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο τον προπονητή".

Για τις οδηγίες που τους έδωσε: "Μας είπε όταν χάνουμε την μπάλα να αμυνόμαστε και όταν έχουμε την μπάλα να φεύγουμε αμέσως στην επίθεση. Μας είπε να αμυνόμαστε, τόσο εγώ όσο και ο Ανέστης και να δίνουμε χώρους στον Γκουεί".

Για τη νίκη επί του Ιωνικού: "Είναι καλό για τον προπονητή μας που κέρδισαμε στο πρώτο παιχνίδι του στην ομάδα. Η νίκη που πετύχαμε μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Ακολουθεί ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίσουμε".

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: "Αγάπω τον κόσμο τόσο πολύ. Μου αρέσει ο τρόπος που υποστηρίζουν την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που ήρθαν τόσοι φίλαθλοι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και μας στήριξαν. Η βοήθεια τους μας δίνει τόσο μεγάλη δύναμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μας βοηθούν ώστε να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο".

Για την αλλαγή προπονητή: "Σίγουρα, δεν το έχω ζήσει ξανά στην καριέρα μου. Πρώτη φορά το συναντάω να γίνεται αλλαγή προπονητή μόλις στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όμως, αυτή ήταν η απόφαση της διοίκησης που προσπαθεί για να πάει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα".

Για το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ: "Θέλω να έρθουν στο γήπεδο, στο επόμενο παιχνίδι και να μας βοηθήσουν. Το μήνυμα που τους στέλνω είναι ότι πρέπει να μας βοηθούν τόσο πολύ, όπως το κάνουν μέχρι τώρα και να βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας".




πηγή:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο