Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Να ξεχάσουν τον Ιωνικό και να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα του Σαββάτου με τον Διαγόρα ζήτησε ο Νίκος Αναστόπουλος από τους παίκτες του.
“Το παιχνίδι με τον Ιωνικό τελείωσε. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι ο Διαγόρας και πρέπει να κερδίσουμε και αυτό το ματς”

Αυτό τόνισε μιλώντας στους παίκτες του ο Νίκος Αναστόπουλος πριν από την προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου. Αγωνιστικά ο Χαριτωνίδης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα. Αντίθεταο Λιαπάκης έχει ενοχλήσεις κάτω από το γόνατο του δεξιού του ποδιού και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. ενώ ο Γκουέϊ έχει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και στη δεξιά γάμπα και έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Οι Πίτσος, Κασμερίδης, Περογαμβράκης συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Απουσίαζε οΣοϊλέδης που έχει ενσωματωθεί με την Εθνική Ελπίδων.
Η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει σε δυο γκρουπ στο αθλητικό κέντρο. Το πρώτο γκρουπ θα κάνει προπόνηση στις 3.30 μ.μ.
Την Πέμπτη στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της ομάδας ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενώ στη συνέχεια στις 4 μ.μ. θα γίνει προπόνηση για όλους τους παίκτες.

πηγη:cretalive.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο