Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
 

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την ελπίδων πλέκοντας το εγκώμιο του κόσμου και του Αναστόπουλου.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας στον Μανώλη Χρονάκη εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα μπαράζ πρόκρισης με αντίπαλο την Τσεχία λέγοντας ότι «έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε ώστε να πάμε στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».


Όσον αφορά την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου, ο Σοϊλέδης έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του ΟΦΗ και είπε χαρακτηριστικά ότι «πιστεύω ότι ο κύριος Αναστόπουλος θα μας βοηθήσει αρκετά, διαθέτει εμπειρία και τις κατάλληλες γνώσεις για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που πρέπει» ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη:

Για τους αγώνες με την Τσεχία: «Η Τσεχία δεν έχει χάσει μέχρι τώρα, έχει επτά νίκες και μια ισοπαλία. Ελπίζω ότι θα την κάνουν τώρα. Η Τσεχία είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζουν σαν ένα σύνολο και δεν ξεχωρίζει κάποιος παίκτης. Ο ένας καλύπτει τον άλλον και είναι μια πραγματική ομάδα. Εμείς διαβάζουμε τον αντίπαλο και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι ώστε στον επαναληπτικό να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι».

Για την εθνική ελπίδων: «Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε ώστε να πάμε στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μας βοηθάει αρκετά ο προπονητής μας και είναι σημαντικό για εμάς. Ακόμα και αν ζητηθεί από τον κύριο Σάντος να πάρει δύο και τρεις παίκτες στην εθνική ανδρών, θα μπορέσουμε να τους αντικαταστήσουμε. Σίγουρα ο Φετφατζίδης είναι ένας πολύ καλός παίκτης θα μπορούσε να μας βοηθήσει αρκετά».

Για την παρουσία του Γιάννη Φετφατζίδη στην εθνική ανδρών: «Μας δίνει ώθηση η κλήση του Γιάννη(σημ. Φετφατζίδη) στην ανδρών ώστε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για την συνέχεια».

Για την αλλαγή προπονητή στον ΟΦΗ: «Εγώ και στον Ολυμπιακό που ήμουν είχα συνηθίσει τις αλλαγές των προπονητών. Αυτό δεν ρίχνει την ψυχολογία των παικτών γιατί παίρνουν δύναμη μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι ο κύριος Αναστόπουλος θα μας βοηθήσει αρκετά, διαθέτει εμπειρία και τις κατάλληλες γνώσεις για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Ο κύριος Αναστόπουλος έχει ένα προσόν. Αυτά που θέλει να περάσει στους παίκτες του, τα περνάει με έναν πολύ ωραίο και διαφορετικό τρόπο. Πιστεύω ότι μέσα από τις πρώτες ημέρες του θα βοηθήσει αρκετά τους παίκτες να βελτιωθούν αλλά και να οδηγήσει την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Είναι πολύ καλός προπονητής, έχει ανεβάσει κάποιες ομάδες στην Σούπερ Λίγκα και γνωρίζει τι σημαίνει πρωταθλητισμός».

Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου: «Εγώ δεν μπορώ να κρίνω τον προπονητή. Προς Θεού, αυτά είναι θέματα της διοίκησης. Δεν θέλω να πω κάτι για τον κύριο Χατζηνικολάου, έκανε καλά την δουλειά του αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τον εαυτό του: «Όποιος προπονητής και αν είναι, εγώ δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και προσπαθώ να παίξω. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή αν με χρησιμοποιήσει πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω. Ακόμα και αν παίξω ένα λεπτό, θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Αδικημένος νιώθω, όχι όμως πικραμένος. Με πεισμώνει το γεγονός ότι πρέπει να δείξω την αξία μου και να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο. Ήρθα στον ΟΦΗ για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Αυτές είναι επιλογές του προπονητή και εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Στόχος μου είναι να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να καθιερωθώ και πιστεύω ότι μέσα από τον ΟΦΗ θα μπορέσω να το καταφέρω γιατί παίζω σε μια μεγάλη ομάδα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρέπει να ανέβουμε τώρα, σιγά-σιγά γιατί είμαστε κάπως πεσμένοι ψυχολογικά. Πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής θα μπορέσουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με την Σούπερ Λίγκα δεν έχουν καμία σχέση. Σε αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν κενοί χώροι, είναι αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι φανταστικός. Αγαπάει την ομάδα και την στηρίζει ακόμα και όταν δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Θέλω να πω ότι τον χρειαζόμαστε, να βρίσκεται δίπλα μας και να μας βοηθήσει γιατί τώρα τον έχουμε ανάγκη».

πηγη:athletic radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο