Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010
Την δέσμευση ότι θα βοηθήσει τον ΟΦΗ άφησε ο Χρ.Νικητιάδης όπως αποκάλυψε ο Μανόλης Χρονάκης.Στην Αθήνα ο Ξημέρης.

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2, ο Υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού μετά από συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Ξημέρη, δεσμεύτηκε ότι θα δοθούν άμεσα στην ομάδα χρήματα τόσο από την χορηγία του ΟΠΑΠ, όσο και για αυτά που δόθηκαν πέρυσι για την ανακατασκευή του "Γεντί Κουλέ".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Νικητιάδης κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Ηράκλειο την Τρίτη συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ όπου δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα δοθούν στον ΟΦΗ οι 100.000 ευρώ από τις 160.000 που δαπανήθηκαν για την ανακατασκευή του γηπέδου της ομάδας το καλοκαίρι του 2009.

Παράλληλα, έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις για την χορηγία από τον ΟΠΑΠ ύψους 300.000 ευρώ όπου θα γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες ώστε να δοθούν στον ΟΦΗ οι 200.000 και μάλιστα άμεσα για να καλυφθούν οι αναγκές της ΠΑΕ.

Για αυτόν τον λόγο, θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης όπου θα έχει επαφές για τις 300.000 ευρώ που δεσμεύτηκε ο Χρήστος Νικητιάδης.

Συνάντηση και με Κουράκη
Παράλληλα, ο Χρήστος Νικητιάδης στο περιθώριο της επίσκεψης του στο Ηράκλειο συναντήθηκε και με τον Γιάννη Κουράκη.

Το θέμα της συνάντησης τους δεν ήταν ο ΟΦΗ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα για την ομάδα με τον υφυπουργό να αναγνωρίζει την προσπάθεια του συλλόγου και ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει.

πηγη:athletic radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο