Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010




Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΟΦΗ ο Κώστας Χανιωτάκης μετά από συνάντηση που είχε με τον Μαχλά.Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ είχε κάνει γνωστή την παραίτηση του μιλώντας με τον πρόεδρο της ομάδας, κάνοντας του γνωστή μια σκέψη που την είχε στο μυαλό του για αρκετές ημέρες.


 Ο λόγος που ήθελε να αποχωρήσει ήταν επειδή ήθελε να ακολουθήσει καριέρα προπονητή έχοντας και ο ίδιος το δίπλωμα προπονητή ΟΥΕΦΑ Α'.
Ωστόσο, Κώστας Χανιωτάκης και Νίκος Μαχλάς συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης με σκοπό ο τελευταίος να μεταπείσει τον πρώην διεθνή γκολκίπερ και να παραμείνει στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Χανιωτάκης άλλαξε γνώμη και δεν αποκλείεται να συνεχίσει να βρίσκεται στο τεχνικό του ΟΦΗ ενώ είδε με ικανοποίηση και άκουσε τον Μαχλά να αναγνωρίζει για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Τελικά, ο Χανιωτάκης είπε στον πρόεδρο του ΟΦΗ ότι θα αποφασίσει οριστικά την Τετάρτη με τις πιθανότητες να γέρνουν στην πλευρά της παραμονής του στην ομάδα.

πηγη:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο