Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Το σύνθημα για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη έδωσε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς όπου στάθηκε στην βοήθεια του Νίκου Αναστόπουλου.



«Στα Τρίκαλα πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Οι 3 βαθμοί που πήραμε έχουν πολύ μεγάλη σημασία για την ομάδα μας, γιατί μας κρατούν κοντά στη πρώτη θέση. Είχαμε στόχο τη νίκη και νομίζω ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο διαπίστωσαν το παραπάνω από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Μέχρι που έγινε το 0-1
δεν είχαμε κανένα πρόβλημα από τους αντιπάλους μας. Τους πρεσάραμε σε όλο το γήπεδο και δεν τους επιτρέψαμε να μας απειλήσουν. Μετά το 0-1 ταΤρίκαλα μας πίεσαν και νομίζω ότι αυτό ήταν φυσιολογικό. Όμως με τη νοοτροπία που έχουμε σαν ομάδα κρατήσαμε το 0-1 και υλοποιήσαμε το στόχο που είχε ο ΟΦΗ» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σέρβου αμυντικού μέσου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ:

Ο προπονητής σας μετά το τέλος του αγώνα, έκανε αναφορά για μεγάλη διάθεση από την μεριά των παικτών και στο παιχνίδι που έγινε στα Τρίκαλα. Συμφωνείς με την άποψη του; 
«Ο κ. Αναστόπουλος στο μικρό χρόνο που είναι στην ομάδα, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο τομέα της ψυχολογίας. Θα έλεγα ότι μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία όλων των παικτών. Εχει δίκιο ο κ. Αναστόπουλος ότι και στον αγώνα με τα Τρίκαλα όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να φθάσει ο ΟΦΗ στη νίκη. Είναι μια πραγματικότητα που όλοι οι παίκτες έχουμε δεχθεί και θα κάνω την πρόβλεψη ότι όσο περνάει ο χρόνος θα βελτιωνόμαστε και θα παρουσιαζόμαστε πιο δυνατοί. Πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε αγώνα γιατί είναι ο μόνος τρόπος να φθάνουμε στη νίκη».

Πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό; 
«Ο Λεβαδειακός δεν έχει ξεκινήσει καλά, με την έννοια ότι δεν έχει πάρει βαθμούς. Η γνώμη μου είναι ότι έχει πολύ καλούς παίκτες και διαθέτει δυνατή ομάδα. Ομως εμείς έχουμε στόχο να σημειώσουμε την 4η συνεχόμενη νίκη. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Ολοι οι παίκτες ξέρουμε ότι κανείς δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτε. Σωστά έχει επισημάνει ο προπονητής, ότι κάθε ομάδα που μας αντιμετωπίζει δίνει τα πάντα γιατί θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον ΟΦΗ. Γι' αυτό και εμείς πρέπει να επιβάλλουμε την αγωνιστική μας ανωτερότητα από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι και στον αγώνα του Σαββάτου ο υπέροχος κόσμος του ΟΦΗ θα είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που γίνεται από τον κόσμο μας είναι φοβερό χωρίς υπερβολή. Οπου κι αν αγωνιζόμαστε είναι κοντά μας. Το Σάββατο όλοι οι παίκτες θέλουμε με την βοήθεια του να σημειώσει ο ΟΦΗ την τέταρτη συνεχόμενη νίκη».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο