Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010
Αυτήν τη φορά ο Νίκος Αναστόπουλος είχε λάβει τα μέτρα του. Ηταν υποψιασμένος ότι μπορεί να επαναληφθεί το σκηνικό, ετοίμασε τη «φάκα» και έριξε το «τυράκι»...

Μετά, λοιπόν, το σπουδαίο διπλό του ΟΦΗ στα Τρίκαλα ο «αλενατόρε» παρέμεινε στην Αθήνα και επωφελούμενος από το δευτεριάτικο ρεπό της ομάδας επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι το αγαπημένο του στέκι στο Κολωνάκι, το «Da Capo». Εκεί δηλαδή όπου δέχτηκε επίθεση αγνώστων την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.



Επειδή, όμως, είχε «ψυλλιαστεί» ότι μπορεί να του την «πέσουν» και πάλι οι δράστες, χθες είχε προνοήσει να ειδοποιήσει την αστυνομία σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια. Οταν, λοιπόν, μία γυναίκα και ένας καλογυμνασμένος κύριος τον πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις, επενέβησαν άμεσα οι Αρχές και τους συνέλαβαν πριν ανοίξει ρουθούνι.

Αυτούς υπέδειξε, άλλωστε, ο Αναστόπουλος ως δράστες της προηγούμενης επίθεσης. Στην κατηγορούμενη γυναίκα μάλιστα (η οποία θεωρείται βέβαια αθώα μέχρι αποδείξεως του εναντίου) ο τεχνικός του ΟΦΗ προσάπτει ως κίνητρο της επίθεσης ότι ήθελε να τον εκδικηθεί, επειδή χώρισαν ύστερα από σύντομο δεσμό και δεν άντεχε την απόρριψη.

Στην κατάθεσή τους, πάντως, τόσο η γυναίκα όσο και ο καλογυμνασμένος άνδρας αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη με την προηγούμενη επίθεση και ισχυρίστηκαν πως τυχαία βρέθηκαν χθες στο σημείο για να πιουν καφέ. Αφέθηκαν μάλιστα ελεύθεροι, επειδή ο Αναστόπουλος δεν κατέθεσε μήνυση Ο «αλενατόρε», εξάλλου, θέλει απλώς την ηρεμία του.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο