Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ο Αναστόπουλος μοίρασε μπράβο για τη νίκη στα Τρίκαλα και προχώρησε σε ψυχολογικές ντόπες εν όψει Λεβαδειακού.


O 52χρονος τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης αφού φρόντισε να... περάσει στα "ψιλά" τη νίκη επί των Τρικάλων λέγοντας ότι"κάναμε το αυτονόητο και κερδίσαμε στα Τρίκαλα. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση σας όμως ήδη ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε αυτό με τον Λεβαδειακό"ήταν τα λόγια του μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του.

"Πιστεύω σε εσάς και γνωρίζω τις δυνατότητες σας. Το ματς με τον Λεβαδειακό είναι μια κατηγορία και ιδιαίτερα κρίσιμο. Πάμε για τη νίκη και να κερδίσουμε τρεις βαθμούς" είπε στην συνέχεια δίνοντας το σύνθημα για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Εκτός ο Λιαπάκης - μέσα ο ΚατσικογιάννηςΣτην διάθεση του Αναστόπουλου τέθηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας την δεύτερη αγωνιστική. Ο 22χρονος μέσος επιστρέφει στην δράση και σίγουρα η παρουσία του θα ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Στον αντίποδα, εκτός θα μείνει για ακόμα ένα παιχνίδι οΜανώλης Λιαπάκης. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον Ιωνικό έχοντας συμπληρώσει σχεδόν μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων και κατά συνέπεια δεν υπολογίζεται.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο