Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Έχει ειπωθεί, λέγεται ακόμα και θα λέγεται. Αυτός ο ΟΦΗ είναι ομάδα με Ο κεφαλαίο που ταιριάζει με τον Αναστόπουλο.


Και μπορεί το 3Χ3 να είναι το... επιφανειακό κομμάτι του προλόγου αυτού του ρεπορτάζ - όμως η παρουσία του ΟΦΗ σε αυτά τα παιχνίδια αναδεικνύει πλήρως την ταυτότητα του προπονητή αυτής της ομάδας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει φροντίσει να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του την ψυχολογία νικητή και παράλληλα την μαχητικότητα που πρέπει να δείχνουν οι ίδιοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και όποιος ήταν στο γήπεδο θα κατάλαβε την μεγάλη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα σε αυτό το παιχνίδι και τα περσινά που ο ΟΦΗγνώριζε την μια "σφαγή" μετά την άλλη.

Ο 52χρονος τεχνικός έχει καταφέρει να μεταδώσει στους παίκτες του ψυχολογία νικητή και παράλληλα να αισθάνονται όλοι χρήσιμοι και έτοιμοι να βοηθήσουν. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δείχνοντας πανέτοιμοι για να... ανταποδώσουν "ματώνουν" μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τι... είχε πει και τι γίνεταιΌταν ο Αναστόπουλος είχε παρουσιαστεί από τον Αντώνη Κουτάντο είχε "υποσχεθεί" ότι ο ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα που "δύσκολα θα τρώει γκολ. Και αν δεν τρώει γκολ, θα κερδίζει γιατί σίγουρα θα σκοράρει". 

Πράγματι έπειτα από τρεις εβδομάδες, ο ΟΦΗ έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ 270 λεπτά αγώνα και έπειτα από έξι αγωνιστικές έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ. Ένα στη Νίκαια και άλλο ένα στην πρεμιέρα απέναντι στην Βέροια.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, ο Αναστόπουλος είχε πει ακόμα ότι "η ομάδα θα "ματώνει" σε κάθε παιχνίδι. Θα παλεύουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο". 

Έπειτα από τρία παιχνίδια, το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα των παραπάνω λέξεων του Νίκου Αναστόπουλου ήταν το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Το πάθος που είχε μεταδώσει ο Αναστόπουλος ήταν τέτοιο που οι παίκτες του ΟΦΗ "μάτωναν" σε κάθε φάση. Αλλά αυτά τα είπαμε χθες, κάτι που δεν είπαμε είναι μια φάση που δείχνει και τη νοοτροπία του "μουστάκια" και στην οποία έχουν μπει για τα καλά οι παίκτες του ΟΦΗ.

Προς το τέλος του αγώνα και ενώ τα Τρίκαλα έχουν κερδίσει κόρνερ, ο Βλόνταρτσικ που έκανε προθέρμανση πήγε στο δοκάρι του Βεζυρίδη και έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του... κοντεύοντας να μπει μέσα στο γήπεδο.

Το "touching" του... νικητή που έχει μεταδώσει οΑναστόπουλος στους παίκτες του ΟΦΗ είναι τέτοιο που πηγάζει και από το dna του συλλόγου. Συνδυασμός που αναμφίβολα είναι ο καλύτερος για να παραμείνει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο