Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Το εγκώμιο της δουλειάς του Αναστόπουλου έπλεξε ο Παύλος Αδάμος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.



O γενικός αρχηγός του ΟΦΗ μιλώντας με τον Μανόλη Χρονάκη τόνισε ότι «η εικόνα του ΟΦΗ οφείλεται 100% στον κύριο Αναστόπουλο χωρίς αυτό που λέω να αποτελεί μομφή για τον κύριο Χατζηνικολάου». Όσον αφορά την φετινή περίοδο και τον ΟΦΗ πρόσθεσε «ο ΟΦΗ πάει μόνο για την πρώτη θέση».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παύλου Αδάμου:

Για τη νίκη στα Τρίκαλα: «Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και μπορώ να πω ότι αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια, το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο ήμασταν εμείς. Λογικό ήταν να ανεβούν τα Τρίκαλα μετά το γκολ του Γκουεί και εκτός από το δοκάρι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Με τον τρόπο που παίξαμε, κερδίσαμε δίκαια».

Για τον ΟΦΗ επί Νίκου Αναστόπουλου: «Η εικόνα του ΟΦΗ οφείλεται 100% στον κύριο Αναστόπουλο χωρίς αυτό που λέω να αποτελεί μομφή για τον κύριο Χατζηνικολάου. Εξάλλου δεν θα μπορούσα να μιλήσω άσχημα για τον κύριο Χατζηνικολάου που έχει βάλει και αυτός το «λιθαράκι» του στην φετινή ομάδα».

Για τα στοιχεία που έχει περάσει ο Νίκος Αναστόπουλος: «Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Να περάσει δηλαδή ο προπονητής στους παίκτες να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Ακόμα και πέρυσι που κέρδισαν ο Ολυμπιακός Βόλου με την Κέρκυρα, πιστεύω ότι δεν είχαν καλύτερες μονάδες από εμάς. Σύνολο ίσως να είχαν καλύτερο όμως όχι μονάδες. Πιστεύω ότι ακόμα η ομάδα δεν έχει εμφανιστεί όπως πρέπει και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα. Θα πάμε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό και δεν μας επηρεάζει το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Σίγουρα, φέτος υπάρχει πιο ποιοτικό ρόστερ όμως η διαφορά με την περσινή περίοδο είναι το κακό ξεκίνημα που κάναμε. Μπήκαμε λίγο χαλαροί για αυτήν την κατηγορία. Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα πέρυσι και φέτος δεν σκεφτόμαστε καν τα πλέι-οφ. Ο ΟΦΗ πρέπει να πάρει την πρώτη θέση. Τελειώσαμε. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Για την παρουσία παλιών παικτών του ΟΦΗ στην ομάδα: «Όταν ανέλαβε ο Νίκος Μαχλάς, ένας στόχος που έβαλε ήταν να μπουν στην ομάδα άνθρωποι που γνωρίζουν την ομάδα και ξέρουν τι σημαίνει ΟΦΗ. Δεν παίζει σημασία μόνο το οικονομικό κομμάτι. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην διοίκηση κάνουν τρομερή προσπάθεια ώστε να μην λείπει τίποτα από την ομάδα».

Για την φετινή αγωνιστική περίοδο: «Πιστεύω ότι θα χαθούν βαθμοί από τις ομάδες που κυνηγούν την άνοδο και δεν θα ανοίξει η ψαλίδα όπως συνέβη πέρυσι. Με το καλημέρα φαίνονται οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν και αυτές που θα πάνε για την άνοδο είναι οι τρεις που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για τα πλέι-οφ καθώς είναι πολύ νωρίς. Έχω την άποψη ότι δεν θα αλλάξει κάτι με εμάς, τα Γιάννενα και τον Παναιτωλικό και θα είμαστε στην πρώτη τριάδα».
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο