Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010
Το γκολ που πέτυχε ο Κεντάλ Ουκάρ κατά του Διαγόρα εκτός από πολύτιμο, καθώς άνοιξε σε ένα κρίσιμο σημείο το σκορ και μαζί τον δρόμο για τη νίκη, ήταν και από τα ωραιότερα που έχουν σημειωθεί στο πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος Γάλλος, απόκτημα από τον Εθνικό Αστέρα, αναφέρθηκε τόσο στο γκολ που σημείωσε όσο και στην εμπειρία που ζει με τη νέα του ομάδα και τόνισε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μαζί με τον ΟΦΗ τονίζοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποδέχθηκε την πρόταση της κρητικής ομάδας .


Για το γκολ που σημείωσε με τον Διαγόρα ο Ουκάρ είπε:

“Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλα γκολ (γέλια). Το πιο σημαντικό όμως είναι να κερδίζουμε, όχι το ποιος θα σκοράρει. Μακάρι να μην πετύχω άλλο γκολ στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά να νικήσουμε σε όλους τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας”.

Ο Γάλλος είναι από τους παίκτες που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αναστόπουλο και η άποψη του για τον νέο προπονητή έχει ενδιαφέρον. Αποφεύγει ωστόσο να μιλήσει για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: “Δε θέλω να μιλήσω γι’αυτό το θέμα. Αλλωστε δεν προλάβαμε να δουλέψουμε πολύ με τον κ. Χατζηνικολάου για να πω κάτι γι’αυτόν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με τον κ. Αναστόπουλο είχαμε συνεργαστεί πριν 4 χρόνια στον Ιωνικό και ξέρω ότι είναι ένα πολύ καλό άτομο.

Βρίσκεται κοντά στους παίκτες, κι αυτό είναι σημαντικό. Επίσης δουλεύει πολύ στην τακτική που παίζει σπουδαίο ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής”.

Για τον φετινό ΟΦΗ είναι αισιόδοξος λέγοντας: “Εχουμε καλή ομάδα, με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα που θέλει να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αυτό που μετράει είναι να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας. Οχι να κερδίζουμε τη μια εβδομάδα και να χάνουμε την άλλη. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι δύσκολο όμως έχουμε έξυπνους ανθρώπους για να προστατέψουν την ομάδα”.

Ο δικός του στόχος όπως τον οριοθετεί είναι να ανέβει με την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα: “Μπορώ να πω ότι το όνειρο μου είναι να παίξω του χρόνου με τον ΟΦΗ στην Α’ Εθνική. Γι’αυτό ήρθα στην ομάδα. Για να επιστρέψω μαζί της στη μεγαλύτερη κατηγορία. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου”.

Για τον κόσμο στάζει μέλι: “Τι να πω για τους φιλάθλους μας; Μας ενισχύουν μέσα και έξω από το Ηράκλειο.

Είναι καλό που έχουμε τόσο κόσμο. Αυτός κάνει μια ομάδα μεγάλη. Θέλουμε να τους έχουμε πάντα ευτυχισμένους”.

Τέλος για τη μάχη της ανόδου λέει: “Νομίζω ότι θα μπορούμε να πούμε περισσότερα τον Ιανουάριο όταν θα έχει προχωρήσει το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε παίξει ακόμα με πολλές ομάδες για να πω ποιες είναι φαβορί.

Ξεχωρίζω όμως τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Παναιτωλικό και τη Δόξα Δράμας. Πρέπει να κερδίσουμε αυτές τις ομάδες στις έδρες τους για να δείξουμε ότι μπορούμε να πάμε Α’ Εθνική”.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο