Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ο νεαρός γυμναστής βρίσκεται από σήμερα στο τεχνικό τιμ της Θεσσαλικής ομάδας ενώ από την έναρξη της σαιζόν εργαζόταν στην Παναχαϊκή. Ο Αντώνης Ανδρουλάκηςακολουθεί καριέρα γυμναστή ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ όπου αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνικήσε δύο παιχνίδια φορώντας την φανέλα του.


«Πιστεύω ότι τα Τρίκαλα μέσα στην έδρα τους είναι αρκετά δυνατά και δεν χάνουν. Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος» ήταν η εκτίμηση του 26χρονου για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Ανδρουλάκη :


Για την αποχώρηση του από την Παναχαϊκή: «Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλοι οι πρόεδροι γνωρίζουν ποδόσφαιρο. Του ήρθε να αλλάξει τον προπονητή οπότε και πάρθηκε αυτή η απόφαση. Να σας πω κάτι. Όταν κερδίσαμε τον Λεβαδειακό, ήμασταν σούπερ ομάδα, φοβερός ο προπονητής και πολύ καλοί οι παίκτες. Προχθές, δεν κερδίσαμε τον Πανηλειακό οπότε ήμασταν όλοι άχρηστοι. Ο πρωταθλητισμός βγαίνει μέσα από την δουλειά».

Για την επιστροφή του στα Τρίκαλα: «Είμαι χαρούμενος γιατί ανεβαίνω κάθε χρόνο ένα επίπεδο παραπάνω σαν γυμναστής από την στιγμή που δεν κατάφερα να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να κάνω κάτι καλό στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ήμουν επιλογή του κυρίου Πλεξίδα για να επιστρέψω στην ομάδα. Με τον κύριο Μπένο θα γνωριστώ την Τετάρτη όπου και θα βρίσκομαι στα Τρίκαλα. Μακάρι να γυρίσω και στον ΟΦΗ κάποια στιγμή αφού δεν κατάφερα να παίξω σε αυτήν την ομάδα».

Για τα Τρίκαλα: «Ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα και ασχολείται μαζί της. Θεωρούν μεγάλη ευκαιρία την συμμετοχή ενός προέδρου που έχει όρεξη για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να μιλήσω για την φετινή ομάδα γιατί δεν την γνωρίζω. Είναι μια ομάδα που δεν θα περάσει εύκολα ο αντίπαλος από τα Τρίκαλα. Βρίσκεται τώρα σε ένα μεταβατικό στάδιο».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΟΦΗ: «Όταν γίνεται η αλλαγή ενός προπονητή, υπάρχουν στην αρχή μεγάλες αλλαγές και κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Κανένας προπονητής και κανένας γυμναστής δεν έχουν μαγικό ραβδάκι. Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα ψυχολογίας τα θετικά αποτελέσματα σε μια ομάδα».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Ξέρω τι εστί ΟΦΗ και τι εστί Τρίκαλα. Πιστεύω ότι τα Τρίκαλα μέσα στην έδρα τους είναι αρκετά δυνατά και δεν χάνουν. Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για τον ΟΦΗ: «Εγώ ΟΦΗ είμαι, μεγάλωσα μέσα σε αυτήν την ομάδα. Όλα τα παιδιά που ήταν στην «φουρνιά» του ΟΦΗ’ 94 ήταν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές όμως δυστυχώς ο ΟΦΗ δεν τους φέρθηκε όπως θα έπρεπε να τους φερθεί. Αυτή είναι η αλήθεια και πιστεύω ότι έχουν αδικηθεί πολλά από αυτά τα παιδιά».
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο